Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 187 z 217
Heheh ja wiem jak to pachnie bo też kiedyś się bawiłam gnojówką i wiem jaki to zapach okropny🤮💩 aż się nie dobrze robi od tego zapachu
Oj ja bym powiedziala że gorzej jak od skunksa bo ja jestem wychowana na wsi to wiem jak gnojowka śmierdzi
Nie wiem czego się wstydzić, dawniej to była norma, a teraz to wstyd się pokazać taki brudny/śmierdzący. Ale dobrze niech młode pokolenie wie co to gospodarka na wsi, bo tak będzie nie długo że będą się samą chemią odżywiać. Małgosia a ja to ile razy hoho widły i chlap na kokoś. A teraz młodzież nie wie co to, lepiej przemilczeć to i jak my będziemy mieć po 60 lat to my z młodych będziemy się śmiać a nie oni z nas
HardStyle
Grzesu no bo przed nami były inne czasy człowiek się nie wstydził że śmierdzi że brudny jest tylko teraz jak człowiek idzie do roboty to musi być czysty i pachnący i z roboty tak samo człowiek musi z siebie zmyć brudy i smrody które przyniosło z roboty 😺
Konto usunięte: Grzesu no bo przed nami były inne czasy człowiek się nie wstydził że śmierdzi że brudny jest tylko teraz jak człowiek idzie do roboty to musi być czysty i pachnący i z roboty tak samo człowiek musi z siebie zmyć brudy i smrody które przyniosło z roboty 😺
Teraz jest tak że jak np starsza osoba wejdzie do sklepu i czuć od tej starszej osoby, krowami/kozami to młodzi mówią
HardStyle
Wiesz młodzieży to przeszkadza albo jak taki śmierdzi i pójdzie do lekarza to lekarz mu nic nie powie albo powie panie czy pani umyj się a puzniej przyjdź to porozmawiamy😹