Gdzie się podziały tamte temaby
Gdzie te dziewczyny, gdzie tamten świat
Gdzie się podziały nasze posty
Tamtych szalonych wspaniałych lat
Poprzedni to byl temad bieda, wiem.
Użyłem szukajki i znalazłem kilka ciekawych rzeczy do powspominania. Tylko bez banów za reklamowanie tematów, bo te tematy zamknięte od 10 lat są.
Na przykład:
Pas cnoty pacou
Egze robi z siebie pajaca, folkemon szachuje go po 10 minutach
Acetosteron ma problem z pląbą (pisownia oryginalna - przyp. red.)
Gdzie ci ludzie? Gdzie bananowa, acetosteron, goldshaker, folkemon, alucard, Ilona, Patrycja z Lublina, Agusia z Anglii, PyroManiac? No ja się was pytam, po co zniszczyliście to forum?
Ja sie pochwale moim temabem bogatym na humorze. Komu to przeszkadzało?
No wiec tak, jest teza ze administracja to banda zakompleksionych durni i oni sa za to odpowiedzialni. Oczywista oczywistość.
Hipoteza brzmi, że da się rozruszać forum. Da się?
Dyskusja.
PS Macie wiecej fajnych temabów z przeszłości, to je postujcie. Poczytamy, przypomnimy sobie.
lista tematów
Gdzie się podziały tamte temaby? strona 6 z 7
Pamiętam, że tematy Rexa wywierały na mnie duże wrażenie. Zawsze miał w zanadrzu ciekawe temaciwa i sypał nimi z rękawa.
Wciąż nie mogę zrozumieć, dlaczego tutaj się wraca?
Bo to część większego spisku.
On nie jest taki głupi na jakiego sie zgrywał.
Ale mało nas, mało do pieczenia chleba.
Rex mi coś tam odpisał wczoraj, ale na tym się skończyło. Sephirotha nie ma...
no gdzie.. raz w tyg, do filmu w piatek przewaznie sobie walne drinka albo somersbi.
Konto usunięte: może teraz pozaglądasz? Ja dobijam 1k postów. Jak nic sie nie stanie, to tez spadam.
zagladam, zależy od weny, jak mi sie chcę popisać o pierdołach to częściej.
Nie mam zbytnio czasu żeby w każdej porze dnia lukać np dzisiaj o 21 jadę do pracy, wracam o 7 rano..spie do 14.. wstaj, 16 na trening.. przed 18 wracam..kąpiel, żarcie i mam tam zawsze jakieś 2,3h luzu.. albo i nie zalezy czy nie mam czegoś do załatwienia.. teraz mam piątek sobotę i niedziele wolną, to pewnie tu lukne częsciej.
" Konto zostało zablokowane Użytkownik jestemwczorajsza został zablokowany, gdyż prawdopodobnie rozsyła niebezpiecznie treści.
Takie działanie jest zabronione przez Regulamin Fotki"
nawet smiechłem
są niebezpieczne wg regulaminu fotki
Nawet jeśli, to co tutaj zabronionego gdy druga strona wysyła ochoczo, no chyba że ktoś używał szantażu
Legendarne rary , szokujące loginy, jeszcze bardziej szokujące pozy
Tak czy siak, RIP ajsza [*]
LeonGrande: Nawet jeśli, to co tutaj zabronionego gdy druga strona wysyła ochoczo, no chyba że ktoś używał szantażu
Ona pewnie coś co było prywatnego podawała dalej, korzystając z tego że ma tam jakiś wgląd. Jakby byłą rozgarnięta wiedziałaby jak coś takiego dalej podawać. :)
Szczerze mówiąc to nigdy w to nie wnikałem, znam to tylko z opowiadań...
Trochę Ci jej żal? Tęskno czy co?
Przecież ma jeszcze ze 2 konta. :D
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Chciałabyś, żeby akurat tak było. :P
BujajacaWoblokachh: Wszystko z nia ok ;) Jak bedzie chciala wyjasni Wam powody ;) Nie ma sensu dopisywac niestworzonych historii ;)...
To tylko zwykłe śmianie się z Grażynki, nic do niej osobistego w sumie. Mało mnie obchodzi w co jest zamieszana.
LeonGrande: Bez przesady, zdecydowanie protestuje, akurat w tym "fachu" nie macie sobie równych, wiem to po moim biurze w pracy, ile się człowiek może dowiedzieć to głowa mała
Właśnie z podobnych doświadczeń mam identyczne zdanie o mężczyznach
I bądź tu człowieku mądrym :P
Za to zawsze jest się na biężąco, kto z kim, co, gdzie, czy kiedy :)
...
Tego nie mogę Ci zdradzić
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,