Gdzie się podziały tamte temaby
Gdzie te dziewczyny, gdzie tamten świat
Gdzie się podziały nasze posty
Tamtych szalonych wspaniałych lat
Poprzedni to byl temad bieda, wiem.
Użyłem szukajki i znalazłem kilka ciekawych rzeczy do powspominania. Tylko bez banów za reklamowanie tematów, bo te tematy zamknięte od 10 lat są.
Na przykład:
Pas cnoty pacou
Egze robi z siebie pajaca, folkemon szachuje go po 10 minutach
Acetosteron ma problem z pląbą (pisownia oryginalna - przyp. red.)
Gdzie ci ludzie? Gdzie bananowa, acetosteron, goldshaker, folkemon, alucard, Ilona, Patrycja z Lublina, Agusia z Anglii, PyroManiac? No ja się was pytam, po co zniszczyliście to forum?
Ja sie pochwale moim temabem bogatym na humorze. Komu to przeszkadzało?
No wiec tak, jest teza ze administracja to banda zakompleksionych durni i oni sa za to odpowiedzialni. Oczywista oczywistość.
Hipoteza brzmi, że da się rozruszać forum. Da się?
Dyskusja.
PS Macie wiecej fajnych temabów z przeszłości, to je postujcie. Poczytamy, przypomnimy sobie.
lista tematów
Gdzie się podziały tamte temaby? strona 4 z 7
No tyle będzie. Jak się to tak napisze, to ogrom czasu przeraża.
Ja tak wpadłem zobaczyć co się dzieje, a okazało się, że się nic nie dzieje. Ale miło cię widzieć, Kamilu.
Ja czasem na czat wejdę, forum jak ognia unikałem.
Dlaczego rozbiłeś auto? :/
Nie sondzę!
Nie mam skype, a w sumie to już nie pamiętam hasła, ale mam discorda. Modne to chyba ostatnio, a ja próbuję być modna.
Próbuję sprawiać, by "jeszcze żyję" było aktualne.
wszystko ok
auto - przedni zderzak, chłodnica, wał korbowy, i takie tam ;p --------- troche mnie to wkurza bo właśnie jestem na końcu odkładania na nowe auto - ale to też mi jest potrzebne i teraz mam tylko niepotrzebny wydatek na naprawę ;/ o mnie już nie wspomniała
ja mam gg :D
...Ignorance is bliss...