Nie polecam dziewczyn z fotki , spędziłem sporo czasu na tej stronie i mogę śmiało stwierdzić że są tu same prostackie dziewczyny (lekko mówiąc bo nie chce obrażać) które patrzą tylko na wygląd i kase, powiem tyle żal mi tych tępych dziewczyn.
Nie polecam dziewczyn z fotki strona 3 z 3
kolejny internetowy warior, mistrz klawiatury i cietej riposty. a w sumie chyba pipa i do tego jeszcze rozzalona na caly swiat, ze dziewczyny nie polecialy ani na twoj zajebisty wyglad ani na kase, ani nawet na twoj podobno intelekt.
chlopie wez sie ogarnij, bo wstyd tylko przynosisz.
Kolanos..odpowiadam tutaj na ten Twoj tekst do mnie..Jak ty szczeniaczku miałaś 10 lat to ja juz grasowalem w necie ...i jakbys był madry tak jak to sam siebie oceniasz to bys sprawdził na G+ z kim masz do czynienia..a gdybym miał takiego durnego wnuczka jak Ty siusiumajtku to bym przestał być dziadkiem..Wychowalem córkę szczeniaczku ktora ma 24 lata i tytuł magistra informatyki bo od niemowlaka był u nas komputer..i wychowala sie w sieci...a wiec PUDŁO Z TWOICH OCEN ..I CHYBA WE WSZYSTKIM TAK TRAFIASZ ..BOHATERZE DLA UBOGICH..🤗😕
Owad...do tej pory nie ..bo nie bylem zainteresowany tego typu portalami ..jesli szukalem Pań..to korzystalem z portali typu Odloty.pl..wtedy bylo mnie stać na to ..teraz nie szukam jednorazowych wyskokow tylko kogos bliskiego ..kto tak jak ja jest samotny..a Fotka nie jest jedynym portalem gdzie szukam..sa inne np.Badoo..czy sthyle..lub Twoo gdzie tez mam swoje profile..Pozdrawiam..
Ps...nie wierzcie w stereotypy..iż 80 latek jest ciemny w necie i slaby ..mam 3 dan ..czarny pas w sztukach walki..i praktyke 35 lat ćwiczeń..Pozdrawiam..Maciej T.J.Karasinski