►hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
►se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są po(...)anymi wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
►każdy po(...)ny wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
►uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo wóde i płaczo że za eisenhowera było lepij
►UGA BUGA SYSYNU inba się zaczyna, wieśniaki zdychajo szybciej niż twój stary cię robił
►a i jeszcze 60 stron opisu jak dżon korniszon zdycha i widzi swojego pradziadka trenującego nurkowanie w gnojówce
►główny bohater stara się wywić z dupogrzmotów ze swoją rodzinką tudzież losową lochą i losowym guwniakiem
►spotyka WIELKIE ZUO, które siało rozdol wśród wieśniaków i je załatwia (rzadko) albo przed nim sdala (często)
►co to właściwie jest i skąd się wzięło? NIGDY SIĘ KWA NIE DOWIESZ, bo pan autor na tym etapie pisania spada pod biurko naolony jak ruski szpadel
►ale w końcu trzeźwieje i pisze obligatoryjny hepi end, gdzie główny bohater i jego przydupasy weseli i uśmiechnięci odjeżdżają w kierunku zachodzącego słonia
►KONIEC
Q: Ktoś jeszcze czeka na nową adaptację Smętaża dla zwierząt? Aż sobie obejrzę starą, bo miała super klimacik. :-D
lista tematów
Mnie bawi strona 3 z 3
Tutaj widziałem już znikające gwiazdy, dziki które śledzą człowieka, domy które znikają lub się zmieniają..... Normalnie cuda, cuda ogłaszają!!!!
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Od wczoraj samo wysypisko dinozaurów, co to się dzieje.
Pewnie tęsknisz MarcinQ.No wiadomo, że tak :* . Jest na bank jakaś dziwna koniunkcja księżyca, to wszystko przez to ;).
Ojejujejeujujuju, wiek dodaje Ci tylko uroku! :*
Pogoda sie pogorszyla i stare dziadki nie maja co robic ze swoim wolnym czasem. :D
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.