►hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
►se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są po(...)anymi wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
►każdy po(...)ny wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
►uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo wóde i płaczo że za eisenhowera było lepij
►UGA BUGA SYSYNU inba się zaczyna, wieśniaki zdychajo szybciej niż twój stary cię robił
►a i jeszcze 60 stron opisu jak dżon korniszon zdycha i widzi swojego pradziadka trenującego nurkowanie w gnojówce
►główny bohater stara się wywić z dupogrzmotów ze swoją rodzinką tudzież losową lochą i losowym guwniakiem
►spotyka WIELKIE ZUO, które siało rozdol wśród wieśniaków i je załatwia (rzadko) albo przed nim sdala (często)
►co to właściwie jest i skąd się wzięło? NIGDY SIĘ KWA NIE DOWIESZ, bo pan autor na tym etapie pisania spada pod biurko naolony jak ruski szpadel
►ale w końcu trzeźwieje i pisze obligatoryjny hepi end, gdzie główny bohater i jego przydupasy weseli i uśmiechnięci odjeżdżają w kierunku zachodzącego słonia
►KONIEC
Q: Ktoś jeszcze czeka na nową adaptację Smętaża dla zwierząt? Aż sobie obejrzę starą, bo miała super klimacik. :-D
lista tematów
Mnie bawi strona 2 z 3
Konto usunięte: za długo tam nie zabawilam..ale był czas ze kilka razy ich tam odwiedziłam.
Ale moje prowo z
>pokaz morde
zrobiło fajne zamieszanie:D
Oj, nie jestem w temacie. Co to było za pokazmorde? :D
Konto usunięte: Zawsze sadziłem że czytelnicy książek są chodzącymi reklamami książek, a tu proszę okazuje się że to nie prawda. Sądząc po ich cierpieniu dochodzi się do wniosku że lepiej nie kupować książek ;)
Jeśli pijesz do mnie to niesłusznie, mnie po prostu bawi schematyczność, ale nadal klimacik lubię.
Kilka dni tam byłam.. i wyczytalam z tego pitolenia tych prawiczków, ze jak ktoś wystawi twarz jakaś nowa do tego, to żebrze o atencje, przyjeło sie na tamtym serwisie ze pokazanie twarzy to jednak po jakims czasie bywania na wykopie ma szacunek (chyba)
nie wiem co to za róznica, ale to mnie tylko podkusiło żeby wstawić morde i tak zrobiłam.
Był wysyp hejtu i wysyp białorycerzy, w sumie to jedni i drudzi dali kopalnie beki.
To bylo jakieś 2 lata temu chyba, teraz pewnie bym to sam zrobila jakbym tam weszła:D
Patrycja jaka twórcza i wspaniała recenzja.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
chyba cos poszło nie tak..edit post
chciałam przerobić i napisac mniej
bym..jakbym bym bym .. się zawiesiłam i nie zdążyłam ;/
Cześć Lubelaku. Rozmawiamy sobie.
Konto usunięte: Kilka dni tam byłam.. i wyczytalam z tego pitolenia tych prawiczków, ze jak ktoś wystawi twarz jakaś nowa do tego, to żebrze o atencje, przyjeło sie na tamtym serwisie ze pokazanie twarzy to jednak po jakims czasie bywania na wykopie ma szacunek (chyba)
nie wiem co to za róznica, ale to mnie tylko podkusiło żeby wstawić morde i tak zrobiłam.
Był wysyp hejtu i wysyp białorycerzy, w sumie to jedni i drudzi dali kopalnie beki.
To bylo jakieś 2 lata temu chyba, teraz pewnie bym to sam zrobila jakbym tam weszła:D
Jak jesteś kobietą to zawsze jest to atencjonowanie się. Bez względu czy jesteś nowa, czy nie. :D
W sumie mogło być zabawnie. ;D
Niestety twórczość nie moja, ale również uważam, że wspaniała.
To przez Ajszę!
Erf: Jak jesteś kobietą to zawsze jest to atencjonowanie się. Bez względu czy jesteś nowa, czy nie. :D
W sumie mogło być zabawnie. ;D
ale to jak w Islamie, kobieta mordy nie moze pokazywać
Bo inaczej wp.. a jeszcze zapamiętałam dziwną modę na jaranie sie kotami i kobiety w zakolanówkach czesto giry wystawiały a zeby było trochę inteligentniej, to ksiązkę sobie połozyły na kolana czasem.
Tak zapamiętałam wykop.
xD
To chyba całkiem niezłe skojarzenie. :D
Konto usunięte: a jeszcze zapamiętałam dziwną modę na jaranie sie kotami i kobiety w zakolanówkach czesto giry wystawiały a zeby było trochę inteligentniej, to ksiązkę sobie połozyły na kolana czasem.
Tak zapamiętałam wykop.
Z tą książką czy czymkolwiek, a w tle giry to tak, nagminne.
A rajstopki też takie miałam. xD
Od wczoraj samo wysypisko dinozaurów, co to się dzieje.
Pewnie tęsknisz MarcinQ.
Propsy dla twórcy, rozbawił moje resztki szarych komórek. ;D
Mów mi Bond, James Bond.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Pisałem ogólnie o horrorach. Natomiast z filmów opartych o książki S. Kinga obejrzałem "To", "Sekretne okno" i parę innych. Filmy grozy są jak komedie, przy odrobinie wyobraźni można nieźle się pośmiać.
Mnie ciekawią np zachowania obyczajowe, jak kiedyś ludzie żyli, jakie mieli problemy, ale to się tyczy odległych czasów.
Z książek chyba wolę te z elementami fantastycznymi. :D i...... Biblię