Fajna zabaa kto chetny
lista tematów
Pytanie czy wyzwanie strona 20 z 26
Ktoś tu się upominał o punkty ujemne ;) Zaraz to będzie tak skomplikowane że trzeba będzie uprościć bez zaległych pytań i kar.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Arkusz jak arkusz ale jak punktualnie wyskoczył ;) Następny za 10 stron.
Oby temat dożył. PYTANIE!
Btw: za wyzwanie powinno być z 10 punktów, będzie się bardziej opłacać, możę ktoś się pokusi.
Podejmujesz wyzwanie?
W tabelce jestem wykreślona, nie gram już, a jednak pytanie zadajesz. ;D
Tylko przymierzałam dla śmiesznego zdjęcia.
Q: Czy oszukując fotkę poprzez wymianę dni bezpłatnej gwiazdy na dodatkowe prezenty mogę być pewna, że mi zabiorą gwiazdę?
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Grajcie do niego bo niecierpliwy. Sam też zadawaj pytania.
Eldim: Btw: za wyzwanie powinno być z 10 punktów, będzie się bardziej opłacać, możę ktoś się pokusi.
Moim zdaniem za dużo, to i tak tylko zabawa.
Powiedzmy że nie skończyłaś bo miałaś wyznaczyć karę dla Eldima. Ninja też raz odpadła i Owad ale ktoś musi grać. Czy powinniśmy ich wykluczyć?
Bo chciałem się upewnić że to w przymierzalni.
A jednak te zdjęcie jest najmniej śmieszne. Włosy ułożone i spięte, poważna mina, stoi na baczność prawie. Soł, przykro że nie wyszło.
jestemwczorajsza: Q: Czy oszukując fotkę poprzez wymianę dni bezpłatnej gwiazdy na dodatkowe prezenty mogę być pewna, że mi zabiorą gwiazdę?
Nie ma takiej zależności. Ale jak coś to powiesz że odpracujesz na dodatkowych dyżurach.
Ty jesteś w tym najlepszy, poddaje się.
Konto usunięte: A jednak te zdjęcie jest najmniej śmieszne. Włosy ułożone i spięte, poważna mina, stoi na baczność prawie. Soł, przykro że nie wyszło.
To tylko Twoja subiektywna ocena, moi znajomi mają ubaw do dziś. Nawet Gnębiciel lubi się pośmiać.
Masz rację! Bywam na kamerkach!
Q: Jaki kraj chciałbyś odwiedzić?
Zobaczymy jak się będzie grało. Niektóre wyzwania są banalne dla jednych a niewykonalne dla innych.
Kiedy dasz komukolwiek serduszko?
Będzie lepiej jak wyznaczę kogoś.
Jak dla mnie nic śmiesznego. Ciągle widzę jak dodają zdjęcia z przymierzalni fotkowiczki.
Pytanie: Głębiciel szuka zaczepki czy romansu?
Coś ciepłego na pewno by to było.
Zadajesz karę dla Eldim i pytania dla reszty.
Konto usunięte: Jak dla mnie nic śmiesznego. Ciągle widzę jak dodają zdjęcia z przymierzalni fotkowiczki. Pytanie: Głębiciel szuka zaczepki czy romansu?
Powtórzę się, Twoja subiektywna ocena. Za to jaką reklamę sobie zrobilam tym zdjęciem.
Zdecydowanie zaczepki jak sam login daje do zrozumienia.
Nie ma to jak konkretna odpowiedź.
Q: Wierzysz w miłość przez internet?
Nie podróżuję wiele a jak już na wakacje to też nie wysiedzę na ( Y ) długo. Chyba nigdy nie byłem na wakacjach polegających na wypoczywaniu albo byłem tak dawno że nie pamiętam. Nie chciałbym żeby ciągle lało albo było zimno. Tak więc Italia ewentualnie kierunek zwany w turystyce egzotyką.
Ludzie w internecie to ci sami którzy chodzą ulicami. Dla mnie internet to narzędzie do jak najszybszego umówienia się. Bywa że przy pierwszej rozmowie. Tak więc można znaleźć tu miłość i przenieść do życia.
Miałaś romans przez internet?
Ty to jesteś nudna persona, ino byś zwiedzał! Ja tam lubie się polenić nad morzem.
Włochy, wrrr! Też bym odwiedziła.
Tak i po pierwszym spotkaniu czar prysł. Internet to też fikcja, tutaj możesz być kim zechcesz i ludzie czasem tego nadużywają przedstawiając się w zupełnie innym świetle.
Q: Wierzysz w przyjaźń między kobietą, a mężczyzną?