Fajna zabaa kto chetny
lista tematów
Pytanie czy wyzwanie strona 19 z 26
Tak to jest prosić Cię o dyskrecję!
Mopsik to taki pies i kolega @xLulikx. Dlaczego nazywają go mopsikiem - nie wiem, chyba coś o włosy chodziło, ale ręki nie dam sobie uciąć. Mopik zaś to taki pies z reklamy mopa, nie był mopsem, ewentualnie również zdrobniale o sprzęcie do wycierania podłogi. Więc absolutnie nie jest to to samo.
Mi na półtora dnia. Ale uwaga, od dziś rzucam! Jeśli jutro rano przed pracą nie kupię sobie paczuszki to będę bardzo blisko :D Ostatnio postanowiłem wyzbyć się większości używek.
Jak MAŁY parowozik :D
Podejmujesz wyzwanie?
Konto usunięte: Podaj swój największy obwód w cm. Czy przeszkadzają w bieganiu i jak sobie z tym radzisz?
juz prawie 2 lata nie mam dobrej miseczki C, akurat to zdjęcie koło rowerka ma około 3 lata, faktycznie jest mylne, od tamtej pory ubyło mi około 7kg jak wiadomo cycki to w duzej mierze to tkanka tłuszczowa, wiec i to to też poleciało wraz z wagą, przeszkadzaly owszem tak samo jak waga, lepiej sie teraz czuję. "Gruba kobieta chwalaca sie duzymi cyckami, to jak bezrobotny chwalacy sie wolnym czasem"
Chociaż akuart w tym miejscu tłuszcz jest całkiem do przyjęcia.:D
wybierasz sie może w góry w tym roku?
zazdro.
oczywiscie ze bieganie, treningi mam rozpisane tylko i wyłącznie pod bieganie, rower to dodatek jako rozlużnniajacy trening raz w tygodniu na inne partie mięsni.
--- ---- --- ---- ----- ---
Spotkałeś sie z kims z fotki?
To są dwa pytania, łamiesz regulamin gry.
Wydaje mi się, że ostatnio ma mało wolnego czasu.
Próbowałeś kiedyś narkotyków?
Pytanie rzecz jasna.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.