Fajna zabaa kto chetny
lista tematów
Pytanie czy wyzwanie strona 17 z 26
Na pewno w końcu zdechnie jak każdy inny temat. Ale podliczanie co 5 stron wydaje się całkiem rozsądnym wyjściem. No to licz to co zostało już zarobione przez te 16 stron, czekam z niecierpliwością na wynik :D
Podejmujesz wyzwanie?
Na pewno to zdechnie każdy człowiek. A temat to się okaże jak długo będzie na przysłowiowych poźółkłych serwerach.
Możesz też ufundować butelkę soku ze sfermentowanych owoców gdyby wygrała kobieta alternatywnie kratkę napoju chmielowego gdyby wygrał mężczyzna.
Eldim: Ale podliczanie co 5 stron wydaje się całkiem rozsądnym wyjściem. No to licz to co zostało już zarobione przez te 16 stron,
Spoko. Na jubileusz 20 stron zdążę.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Pięknie! :D
Charlie odszedł niecałe dwa miesiące temu z powodu sepsy :'( Została mi tylko Gruba, która ma się świetnie.
Czemu nocami grasujesz na fotce?
Wszystko przed Tobą, trzymam kciuki! I przypominam, że jak ktoś zada Ci pytanie i odpowiesz, to Ty zadajesz pytanie, chyba, że ktoś życzy sobie wyzwanie, co się nie zdarza często, bo oni mają niemądre pomysły!
Podziękuję. Nie moje klimaty, tylko dzielnia
W dalszym ciągu jest to absurdalne.
...i to też :D Kara jest karą, za karę powinny być po prostu ujemne punkty i tyle
Piosenka znana. Eldim ma na płycie nawet. O gustach się nie dyskutuje.
Jeśli ktoś wykona karę to dostaje punkty. Jeśli nie wykona pytania/odpowiedzi dostaje bana lub odpada i nie może brać udziału w zdobywaniu punktów.
Tak jak sobie życzysz. Tobie będziemy odejmować punkty.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Nie da się popsuć czegoś co tak naprawdę nigdy nie funkcjonowało.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Konto usunięte: Przedstaw na obrazku jakim byłabyś zwierzakiem gdybyś musiała wybrać i dlaczego. Czas masz do końca tygodnia.
na obrazku mówisz, a to dobrze, ze nie na zdjęciu. Sarna, odpowiedz prosta, bo tak na mnie mówia od kilku lat znajomi.
-- - - --- ---- - -
Najgłubsza rzecz. której sie wstydziesz jaką w życiu zrobiłeś?