Fajna zabaa kto chetny
lista tematów
Pytanie czy wyzwanie strona 23 z 26
100 procentowym hetero, PlZDEUSZ.
Rozumiem, że masz problem z byciem kimś a czymś. Ciekawy czy każdy homo się uprzedmiotawia... Znaczy się, że nie wymachujesz mieczem, to inni robią to w twoim kierunku. :(
Ale tak się nie powinnaś zachowywać Ptaksydo!
Ja, moja charyzma i ego to już trzy osoby. Też mi sztuczny tłum.
Przeraża mnie jego poprawna pisownia, nawet mi sie często nie chce pisac na forum jak należy..xd kiedys ktos mi tak mówił tzn pisał Ptaksyda.. myśle ze to jeden z tych inteligentnejszych smieszków, tyle ze bedzie teraz sie troszkę popisywał i przy okazji obrwie sie tu nie jednej osobie, do tego bedzie zbierał bany aż w końcu znudzi mu sie i zniknie na kilka mieisęcy, czy tam na stałe.
tak będzie.. Wróżka Ptaksyda wróży z rąk i z .. ten no.. wystarczy z rąk.
Ja wiele nie powinnam a robię...
Szkoda. :(
Myślałem, że trochę mnie zauroczysz, zaprosisz gdzieś na jakieś whiskey z lodem i jeszcze za nie zapłacisz. :(
W Twoim wieku, na emeryturze przemiana materii spowalnia, z grawitacją i z wiekiem nie wygrasz!
Cinimini na bojowo?
Eldim: Obawiam się, że 100 procentowy hetero wstawiłby swoje zdjęcia, żeby coś zaruchać. A piwniczny podludek wypluwa ścierwo na forum i nie ma odwagi pokazać ryja
Cinimini, ta kreatura musi cie bardzo kochać, kurcze wyczuwam konkurencję
Eldim: Obawiam się, że 100 procentowy hetero wstawiłby swoje zdjęcia, żeby coś zaruchać. A piwniczny podludek wypluwa ścierwo na forum i nie ma odwagi pokazać ryja
omg, kreatura to facet? to może mam jakąś szanse u ciebie Cinimini?
PS zamiast "obawiam" powinieneś użyć innego określenia np."myślę,że", porównaj sobie
oryginał przed korektą - "obawiam się, że 100 procentowy hetero wstawiłby swoje zdjęcie, żeby coś zaruchać" (cd. bzm)
po korekcie - "myślę, że 100 procentowy hetero wstawiłby swoje zdjęcie, żeby coś zaruchać(cd. bzm)
czaisz ocb?
oczywiście nie dziękuj, jesteś taaaki słodki mmm...maleńki
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM