RadUK
RadUK
  15 czerwca 2018 (pierwszy post)

Dziś byłem na pogrzebie. Pogrzeb szefa.
Oglądaliśmy ludzi. Jak, i w co ubrani. Byliśmy w szoku. Osobiście czułem się jak na rewii mody, lub castingu do burdelu.
No ludzie, pogrzeb... A większość planktonu, cyc i dupa na wierzchu.
Co chwilę było słychać śmichy od różowej sardynki, czy innej żòłtej kretynki. Często słyszę, iż tzw. kobiety domagają się szacunku.
Ale na jakiej podstawie? To nie mòj pierwszy pogrzeb, gdzie widziałem czyste kurestwo, jeżeli chodzi o strój....

MISTERX
MISTERX
  26 czerwca 2018

Nie znacie widze wcale, normalnie jest niebo i piekło. Tylko dla jednych co chca paciorki dupic cala wiecznosc to jest szczescie a dla innych co preferuja dziwki koks i tajski boks u Lucjana jest szczescie wieczne...

MISTERX
MISTERX
  26 czerwca 2018

Kwestia indywidualnego wyboru.proste

kolorowy111
kolorowy111
  30 czerwca 2018
MISTERX
MISTERX: Nie znacie widze wcale, normalnie jest niebo i piekło. Tylko dla jednych co chca paciorki dupic cala wiecznosc to jest szczescie a dla innych co preferuja dziwki koks i tajski boks u Lucjana jest szczescie wieczne...

co to za głupoty ?
MISTERX
MISTERX
  30 czerwca 2018

Opowiesci dziwnej tresci...jak ww.posty. nie do wiary..jakis kwas

kolorowy111
kolorowy111
  30 czerwca 2018
MISTERX
MISTERX: Opowiesci dziwnej tresci...jak ww.posty. nie do wiary..jakis kwas

wszystko stanie sie proste jak zejdziesz z drogi którą idziesz razem ze snoop doggi dogiem
MISTERX
MISTERX
  30 czerwca 2018

W sumie jest prosto 🙂 ...a bez snoop 🐕 bedzie dalej prosto lecz smutno.Z nudow musialbym sie zajać pisanina i mataczyc swoimi postami na forach.next episode

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.