Pytanie do plici meskiej wlasciwie bo czy i wam zdarzalo sie byc zaczepianym przez kobiety ktore zagadywaly chcac poznac blizej czy umowic sie na spotkanie . Kiedy podkreslaly swoja wiarygodnosc dajac swoje materialy na facbooku z danymi itd . Po czym przy tych slodkosciach zaraz przed umowionym spotkaniem stad znizowad znikaly lub blokowaly wrzucajac na czarna liste czy to fotka czy fb . Nie ktore z nich pokazuja sie na tranmisjach fotka gdzie tez bywalem. Przewaznie pisza slodkosci na priv bo czym bedac na swoich transmisjach nie przyznaja sie ze cos takiego bylo bo sa tam inni faceci . Czy wy mieliscie cos takiego ?
Bajerantki i kuscielki z fotki strona 1 z 4
Na dziki seks be zobowiązań ? No oczywiście że niestety nie
Pierwsze wyklucza drugie XD
Kobiety to uje więc uważaj
Tu nie chodzi mi o jedna kobiete. Ich bylo kilka faktem jest ze to byly damy z dziecmi lub tez dwa razy mezatki ponoc
stanie rozwodu np
Dobrze ze jakos sie w to nie agazowalem. Ale biorac takie osoby na dystans parly na mnie chcac wywrzec wieksze wrazenie i wiarygodnosc . Po to prawdopodobnie aby zlamac we mnie dystans chcac mnie mocno zangazowac
Te z dziecmi po rozwodach to typ kobiet lwic jak maja ruje cieczke to maja parcie na nowego faceta i ty pewnie jak cie wyniuchały ze jednak nie frajer i jelenia z ciebie nie zrobia dawaly ci kosza i jak juz kolega pisal wczesniej nie byles jedynym celem. Tak to
juz jest kobieta to cwana bestyja miej sie na bacznosci.
dlatego ja wychodze z zalozenie ze jesli ktos chce mnie poznac ? ok wporzadku ale niech przyjedzie jesli sama tego chce tym bardziej i tu .... mozna bardzo sie przekonac kto jest kim w tym
sa tu tez prostytuki ktore proponuja swoje uslugi ale jesli kogos stac i chce to to one jak nabardziej i ja jednak nie o nich ten temat poruszylem
A mnie zastanawia coś zgoła innego.... na ten przykład, rozwiązłość facetów! Czemu ze znajomych, wszystkich kobiet nie wybierzesz 1!(słownie jednej) którą poznasz lepiej i której poświęcisz swój czas, tylko latasz ze swoim "wróbelkiem" jak kotek z pełnym pęcherzem...i tu, i na kamerkach, i na czaciku i Bóg wie gdzie jeszcze i wszędzie ci źle?! To z kobietami jest problem czy z wami/Tobą?
Masz kilka znajomych i żadna do niczego się nie nadaje?! A może każda z nich widzi równie jaskrawe twoje błędy i zachowanie w stosunku do każdej z nich?!
Znam tylko jedną ale ona na innych portalach się raczej reklamuje ale nie wykluczam że takowe niewiasty tu się nie pojawiają. Tak czy siak od takich anonsów są inne portale .
To tak jak na srajbuku ludzie mają po milion pińcet znajomych a tak naprawdę to piszą z góra 5 osobami.
Tak samo KObiety jak i Faceci nie ograniczają kontaktów do jednej osoby co innego jak oboje nawiązują bliższy kontakt typu skype gdzie już odpada udawania i widać jak kto wygląda reaguje itp. I tak to powinno sie odbywać najpierw pokazanie ryja na skype a dalej to już podawanie nr tel i ewentualne umawianie w realu. Zdjęcia nie oddają tego wszystkiego co na kamerce a już real to całkiem inna bajka.
raczej z nimi bo mnie cechuje slownosc i jesli mam kogos poznac to zeby to byla znajomosc realna o czym zawsze uprzedzam czego ja chce a czego nie
Lodka, ale się czepiasz, Gnębiciel już wspominał, że pałka nie sługa więc samcom należy okazać "fyrozumiałość";
może Sromotnik ma po prostu "fróbelka", który się wciąż szkoli by nie wypaść z roli
PS czyżbyś zakończyła "ewangelyzację" Forum?
PS2 jeżeli tak, to oznacza, że puściłaś dobrodzieja w trąbe, "siostro" to nie po "krześcijańsku
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM