Tematy do rozmowy z dziewczyną
lista tematów
Tematy do rozmowy z dziewczyną strona 3 z 6
Konto usunięte: to masz wtedy w domu zmywarkę, pralkę i seks bo co innego z taką kobieta robić, jak nie ma zainteresowań.
zapomnialas o gotowaniu
jak w tym kawale
Dziś po raz pierwszy ugotowałem barszcz. Powiedziałem do żony: „Chodź ugotujemy barszcz!” - i poszedłem oglądać mecz. Dwie godziny później wchodzę do kuchni, a tam na stole stoi barszcz. Okazuje się, że gotowanie nie jest wcale takie trudne.
BekaZciebieModzie: Autorytetem xddd Bardzo dobrze napisalem. Kobiety sa nauczone tego ze masz im ciagle wchodzic w dupe. Nie mozesz ich skrytykowac. Jesli to zrobisz to jestes najgorszy. Slaba psychika i mentalnosc platka sniegu.
Czy ty masz jakies zainteresowania poza narzekaniem na kobiety i wmawianiu im jakis farmazonow z tylka wzietych, by wyleczyc swoje kompleksy? Co by za temat nie byl - ty narzekasz na kobiety. To sie robi nudne. Znajdz sobie babe, chlopa, albo jakies hobby.
No, ciekawy akurat.
Nie wszyscy ludzie mają pasje polegająca na malowaniu obrazów, tworzeniu dzieł, bieganiu w maratonach czy innym sporcie. Za to siedzą w książkach, rozwiązują krzyżówki itp. Czy to można nazwać hobby chociażby odtwórczym! W Końcu jak żyć z molem książkowym?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Ekspertem nie jestem ale to chyba zależy od dziewczyny. Jak dziewczyna należy Mensy, a zaczniesz opowiadać o tym jak to rekordy bijesz na siłowni to nie pyknie, tak samo jak pannie z Fitnesu opowiadać o gradiencie przepływu w ośrodkach zmiennego pola jonizującego.
Neutralnie zacząć można od rozmów o:
- zainteresowaniach
- planach na wakacje
- ostatnich przygodach
Klasyka small talk'u.
Wszędzie dobrze, ale u Ciebie Magda w Friedzonie najlepiej! :)