Tematy do rozmowy z dziewczyną
lista tematów
Tematy do rozmowy z dziewczyną strona 2 z 6
leon28: Krystian151515: Tematy do rozmowy z dziewczyną
stary jak w tym wieku jeszcze nie wiesz, to najlepiej razem pomilczec, zebys nie skonczyl jak w tym kawale
- Kochanie, poszłabyś ze mną na siłownię?
- Myślisz, że jestem gruba?!
- OK, jak nie chcesz...
- I do tego leniwa?!!
- Uspokój się.
- Wmawiasz mi hiserię?!!!
- Wiesz, że nie o to chodzi!
- Teraz twierdzisz, że przeinaczam prawdę?!
- Nie! Po prostu nie musisz ze mną nigdzie iść!!!
- A dlaczego tak Ci zależy, żeby iść samemu...?
Smutne ale prawdziwe. Zrozumialem jak podroslem :)
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
Generalnie musisz im wchodzic w dupe. Zobacz co pisaly inne dziewczyny " powiedz jej ze ma ladna sukienke ". Przestaniesz jej wchodzic w dupe to bedziesz dla niej nudny. Nie rob z siebie frajera na wjezdzie.
jestemwczorajsza: Moja ironia jest dla Ciebie autorytetem? Miło mi, ale przed napisaniem posta polecam definicję słowa ironia.
ale gosc napisal prawde. przeciez to raczej oczywiste, ze aby kontynuowac znajomosc, musisz cos milego powiedziec. jesli bedzie totalnie szczery, to skonczy sie jak z tym gosciem, ktorego zaprosili sasiedzi i gosc bedac zaje*** szczerym stwierdzil, ze gospodyni ma gruba dupe.
fakt nie sklamal bo miala, nikt mu klamstwa nie zarzucil, ale przestali go zapraszac do siebie, bo jeszcze cos mocniejszego chlapnie.
Autorytetem xddd Bardzo dobrze napisalem. Kobiety sa nauczone tego ze masz im ciagle wchodzic w dupe. Nie mozesz ich skrytykowac. Jesli to zrobisz to jestes najgorszy. Slaba psychika i mentalnosc platka sniegu.
leon28: ale gosc napisal prawde. przeciez to raczej oczywiste, ze aby kontynuowac znajomosc, musisz cos milego powiedziec. jesli bedzie totalnie szczery, to skonczy sie jak z tym gosciem, ktorego zaprosili sasiedzi i gosc bedac zaje*** szczerym stwierdzil, ze gospodyni ma gruba dupe.
fakt nie sklamal bo miala, nikt mu klamstwa nie zarzucil, ale przestali go zapraszac do siebie, bo jeszcze cos mocniejszego chlapnie.
Ależ ja mu nie zarzucam kłamstwa, co sie rzucasz Leoś od razu?
Cytował moje słowa napisane w formie żartu, stąd ta reakcja. Każdy ma prawo na swoje zdanie i szanuje to. !!!!
BekaZciebieModzie: Bardzo dobrze napisalem. Kobiety sa nauczone tego ze masz im ciagle wchodzic w dupe. Nie mozesz ich skrytykowac. Jesli to zrobisz to jestes najgorszy. Slaba psychika i mentalnosc platka sniegu.
Grzech się nie zgodzić.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
klamstwa? kochanie, jestem ostatnim co by cie o takie cos posadzil.
a tak btw jak to juz zauwazyl przedpisca, jak laska cokolwiek w tobie pozytywnego dojrzy, to ciezko pozniej takie spotkanie spietrolic . choc orly sie zdarzaja.
leon28: klamstwa? kochanie, jestem ostatnim co by cie o takie cos posadzil. a tak btw jak to juz zauwazyl przedpisca, jak laska cokolwiek w tobie pozytywnego dojrzy, to ciezko pozniej takie spotkanie spietrolic . choc orly sie zdarzaja.
Napisałeś, że gość napisał jednak prawdę - więc przeciwieństwem tego jest kłamstwo skoro mi to wspomniałeś wyżej.
Dokładnie, wystarczy podtrzymywać ten efekt i być sobą.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.