Siema!
Wpadłam sobie tu na chwilę po, hmm... 6ciu latach? :D I tak patrzę, że wielu znajomych forum pousuwało profile, szkoda :c Może jeszcze ktoś się tu kręci, to chętnie odnowię znajomość!
lista tematów
Stara Gwardia fotki strona 4 z 15
Cześć
Ja mam konto od 2005 roku a więc pamiętam.
JAREKGrrr: Ludzie w tamtych okresie przychodzili faktycznie kogoś poznać. Dziewczyny umawiały się na sobotnie piwo po kilku minutach rozmowy. I to nie była kwestia "bycia łatwą". To normalność przeniesiona z "reala". Dodatkowo w tamtych czasach Internet nadal był dobrem luksowym, miały go na ogół osoby obyte i inteligentne. Ewentualnie studenci w akademikach. Więc nie traciło się też czasu na 5000 "komci" na forum, gdyż godzina internetu w kawiarence kosztowała 5zł.
Tak było.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)
Stara gwardia fotki? 6 lat temu?
Dobry żart.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Ja tu weszłam po hmm 11latach przypadkowo bo na meila mi wiadomości przychodziły z fotki . Wchodzę a tu skrzynka zawalona haha a ja już nie poszukująca drugiej połówki:)10lat w związku ,5lat po ślubie:)
Konto usunięte: Ja tu weszłam po hmm 11latach przypadkowo bo na meila mi wiadomości przychodziły z fotki .
Rzeczywiście nawet 18nick18 taki sprzed dekady masz. Taka dobra pamięć że hasło pamiętałaś czy odzyskane?
Zawsze można czegoś ciekawego poszukiwać choćby 0,7 ;)
Gratulacje. Gdzie go znalazłaś?
Ja jestem ze starej gwardii :D
Seks jest jak smarowanie kromki masłem. Co prawda można użyć do tego karty kredytowej, ale jak się użyje noża, jest o wiele łatwiej.
Oj najwyraźniej nie załapałeś. Miała na czasie nicka bo wpisała sobie wiek w nazwie usera 18 lat a teraz ma o 10 lat więcej a nick ten sam. Czyli jest wiecznie młodą kobietą. Która by nie chciała być!
A może Alexis to ta z Dynastii co leciała w TV, dlatego ówczesny.