Siema!
Wpadłam sobie tu na chwilę po, hmm... 6ciu latach? :D I tak patrzę, że wielu znajomych forum pousuwało profile, szkoda :c Może jeszcze ktoś się tu kręci, to chętnie odnowię znajomość!
lista tematów
Stara Gwardia fotki strona 6 z 15
promocyjnie mialem w upc, ale juz wylaczyli
ale mam elven, to jest fajna stacja
hehehehe 2 zmiany, wez zmien robote ; D
yhym
no Eleven tez mam
zmianiłbym ale teraz mam fajną fuchę dla rządu = fajna kasa .. ale
...Ignorance is bliss...
lepiej mi napisz jak tam w fut w mistrzostwach, ktore miejsce i jakie nagrody zgarnales?
ja nie moge przebic sie przez eliminacje, teraz poszedlem w budowanie skladu z wloskiej ligi
a i battle squad jest troche nielogiczne dla mnie, caly tydzien łupania z 30 meczy i paczki zalosne z overalami ponizej 81
natomiast raz tylko weekend sobie zagralem i w paczce Reus, Mpappe , Ozil w zlotej randze
Konto usunięte: lepiej mi napisz jak tam w fut w mistrzostwach, ktore miejsce i jakie nagrody zgarnales?
aktuanie nie mam czasu na fife w ogóle
pracyje 7 dni w tygodniu i grywam sobie od tak byle wbić srebro - z nagród szału nie ma ale jak to w paczkach ..możes zmieć gówno z paki za 125k a trafić Ronaldo w paczce za 5
kilka fajnych kart trafiłem - cały czas czekam na ikone
Konto usunięte: ja nie moge przebic sie przez eliminacje, teraz poszedlem w budowanie skladu z wloskiej ligi
zawsze możesz zakwalifikować sie po przez link - raz w miesiący masz prawo sie tak załapać
https://help.ea.com/pl/self-service/fut-championship/
i jak co, graj wieczorami i nocą
...Ignorance is bliss...
chodzi o łącze, w dzień gra sporo ludzi i często laguje
jak znajde czas to możemy zagrać, ale serio mam w uj roboty.. nawet w święta bede musiał iść
oddać się w Twoją niewolę to jak wygrać ;p
...Ignorance is bliss...