Siema!
Wpadłam sobie tu na chwilę po, hmm... 6ciu latach? :D I tak patrzę, że wielu znajomych forum pousuwało profile, szkoda :c Może jeszcze ktoś się tu kręci, to chętnie odnowię znajomość!
Stara Gwardia fotki strona 3 z 15
Jasne, że można. Ciężko o normalnych lujdzi, ale wyjdźmy z założenia, że im trudniej, tym lepiej!
Echo echo echooooo ;>
Hola hola, to chyba moja działeczka!
Hm, no i to chciałam wiedzieć, właśnie tak sądziłam, że minął :( No ale nic, pokręcę się tutaj jeszcze jakiś czas i przekonam się na własnej skórze, czy warto ;)
Chyba muszę się nauczyć cytować, trochę to kuleje u mnie meh
Pusze drugiego posta bo nie zdążyłem z Edycja. Oceniasz wypowiedź posta piszącego innego user, jeżeli jest do kitu to kciuk na du "-" jeżeli jest Oki to kciuk do góry "+" trochę to beznadziejne jest.
Kumam, faktycznie trochę bez sensu, bo wioara jest zazwyczaj zawistna i pewnie to nie odzwierciedla fakjtycznego stanu rzeczy ;)
Fotka miała klimat tylko w latach 2001-2005. Więc żaden z Was nie może pamiętać tych czasów.
Ludzie w tamtych okresie przychodzili faktycznie kogoś poznać. Dziewczyny umawiały się na sobotnie piwo po kilku minutach rozmowy. I to nie była kwestia "bycia łatwą". To normalność przeniesiona z "reala". Dodatkowo w tamtych czasach Internet nadal był dobrem luksowym, miały go na ogół osoby obyte i inteligentne. Ewentualnie studenci w akademikach. Więc nie traciło się też czasu na 5000 "komci" na forum, gdyż godzina internetu w kawiarence kosztowała 5zł.
Klimat Fotki zaczął się psuć od takich jak Wy. "Dzieci Neo" porejestrowanych po 2006 roku, którym rodzice kupili Neostradę.
Dzisiaj to już nie ma znaczenia. Wszyscy używają Facebooka.
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)