Znacie jakieś dobre teksty na podryw? Bo chce jakąś dziunie poderwać
lista tematów
teksty na podryw.. strona 5 z 7
NapiszDooMnie: RedRiding1978: A dla mnie kobieta która czeka z wyciągniętą ręką aż facet da jej na waciki i tipsy, jest nie do zaakceptowania. Kobieta zaradna sama potrafi na siebie zarobić i o siebie zadbać. Nie potrzebuje łaski i sponsora.
no taki przykład sex kamerek na których zarabiąja żetony pokazując cycka :D <-----użyje emotek żeby nie było że za bardzo sie emocjuje negatywnie i złoszczę tak że mi żyłka peknie bo to przecież tyle emocji daje w uj
Głęboki wdech, wydech i od razu atmosfera się rozrzedza
KASA
No to która chętna? Tylko proszę po kolei, ładnie się w kolejkę ustawiać xd
A tak serio, nie ma to jak szukać sobie dziewicy wśród samych dziwek i narzekać że wszystkie lecą tylko na hajs. Każdą normalną kobietę odpycha, kiedy facet przechwala się swoim potfelem.
NapiszDooMnie: wszystkiego to może byc rokiem zwykle w nicku swojego urodzenia ale jak widać jaki szajs filmowy którego ja nie oglądam . całe szczęscie nie mam tak zrytego gustu jak ty :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ale ja jestem niezwykłą pod każdym jednym względem, to i login mam niepowtarzalny
Sarna: ASZABENE: Ale na tym przed liftem czy po lifcie ? Jak po lifcie to nie jest z Tobą tak źle
konserwuję się od środka, jeszcze daje radę, co jakis czas mumifikuje się, żeby ucho czy nos nie odpadł.
Najważniejsze jest aby cycki nie opadły ,a reszta może być w ruinie . Takie społeczeństwo mamy ,że przez brak ucha będą Ci współczuć ,a przez opadniete cycki szykanować .