Znacie jakieś dobre teksty na podryw? Bo chce jakąś dziunie poderwać
lista tematów
teksty na podryw.. strona 2 z 7
NapiszDooMnie: kim ty jestes tu na fotce jaka role odgrywasz co chcesz tu kazdemu udowodnic swoim opisem w profilu czy te zdjecie na siłe pokazac ze ci tak daja a ty masz radosc z tego ze nikomu nieodwzajemniasz
Ja pamiętam fotkę kiedy nie była jeszcze serwisem randkowym, kiedy nie wymagali od nas samych ocen 10, nie było śmiesznych "TAK i "NIE" i wszystkich bajerów rodem z samotni.pl.
Zwyczajnie zmian nie akceptuje, bo mi to nie podoba, i nie chcę robić złudnych nadziei facetom, którzy naprawdę szukają tu miłosci.
Nikomu nic tu nie muszę udowadniać, niepotrzebnie tak się bulwersujesz.
Nie jestem tu po to żeby robić tu komuś na złość, siedzę sobie na forum i tyle, reszta świata fotkowego już nie bardzo dla mnie.
wybacz, ze nie potraktowałam pytania twojego od początku serio, ale w głowie mi sie nie mieściło, ze dorosły facet zadaje takie pytania na forum, kobiety nazywa dziunie i chce byc traktowany poważnie, z góry uznałam, ze trolujesz.
raczej długie wybiegi, dodałam sobie trochę kilometrów plus nadgodziny w pracy, za mało czasu na regenerację.
Kazdy mi to powtarza :/ np. dialog z pv:
gaska:hej
Ja:czesc
Gaska:hej
Ja:czesc
Gaska:czesc
Ja:hej
Gaska:kogo szukasz?
Ja:meza
Gaska:mojego?
Ja:a dobrze robi minete? To moze byc i twoj.
Gaska:spadaj pedale :(
I ja sie pytam jak zyc w takim kraju?!
hahaha.dobra jesteś jednak kobietą.
też mam perełki na pw.
"Dzien dobry:) co robisz :) 09:29 3 października
Zobacz profil ....
Hejka co robisz ?:) poznamy sie ?:) 18:17
15 sierpnia
Zobacz profil ....
Hejka co robisz?:) poznamy sie ?:) 12:52
1 lipca 2017
Zobacz profil ....
Czesc co robisz? poznamy sie ?:) 14:26
28 czerwca 2017
Zobacz profil .....
Czesc co porabiasz:) poznamy sie ?:) 15:09
2 czerwca 2017
Zobacz profil ......
Dobry Wieczor :)co robisz?:) poznamy sie ?:) 19:02
3 maja 2017
od maja do października atakuje tak samo, ciekawe czy to odpowiedni tekst do podrywu na fotce?