Witam drogie Panie nurtuje mnie jedna rzecz więc napiszę ...
Kobieta według mężczyzny nie powinna robić sobie zbyt mocnego makijażu , zdjęć z doklejanymi uszami bo to trochę odpycha a nawet bardzo. Druga sprawa facet nie pies na kość nie leci a wieszaki no cóż winny zostać w szafie bo na nich tylko dobrze wiszą garnitury ... a po za tym podświadomie wybieramy partnerkę z lekko zaokroglona miednica ponieważ jest przystosowana do rodzenia potomstwa ... Jeszcze szukamy charakteru i charyzmy u partnerki aby się przy niej swobodnie czuć a prędzej czy później uroda przeminie i co wtedy ??? więc pozdrawiam Panie
lista tematów
ZACNE PANIE strona 3 z 12
Masz raka ?
To było jego przemyślenie takie raczej tak mi się wydaje...
CO do tematu dziś na rowerku jadąc sobie na chodniku przede mną szła nie za wysoka zgrabna blondyneczka ładnie ubrana w spódniczkę nie koniecznie mini plus żakiecik tak jak by szła na jakąś imprezę miło było popatrzeć ale z buzi jej za wyraźnie nie widziałem bo nie chciałem perfidnie się obracać ale kto wie może i lepiej bo czasem różnie to bywa XD...a no tak miało być na temat no nie oszukujmy się na świecie jest 7 miliardów ludzi w Polsce parę milionów kobiet i skupiając się na tak małej grupie żeńskiej musimy sobie uświadomić że naturalnie ładnych kobiet jest tak naprawdę nie za dużo przez co kobiety chcąc chodź trochę podgonić z urodą i mieć szansę nie tylko u Janusza ale tez i u jakiegoś Kena muszą się malować pacykować aby się komukolwiek spodobać.... Tak więc nawet jeśli facet skusi się na tą czy inna panne to i tak nie będzie z taką babą jeśli nie będzie czuł się przy niej swobodnie czyli walnięcie bąka przy niej beknięcie dłubanie w nosie drapanie się po rowie czy tam nie golenie kilka dni nie będzie wpływało na uczucia oczywiście zachowanie w miejscu publicznym musi być na poziomie aby nie robić siary bo nikt nie lubi za kogos się wstydzić.
Xd nawet jeśli byś schudła 20 kg to i tak do normalnego wyglądu daleko ja spotykam się tylko z poważnymi paniami więc porzuć nadzieję nigdy nie wskoczysz na ten level xd
Ale why macie poje**** podejscie czy dla was liczy sie tylko wyglad? Wazny jest ten character. A koles ale koles story zalozyl to forum widac leci na wyglad I malo ma do powiedzenia na ten temat...
A twój psychiatra co sądzi o twoim zachowaniu i bajdurzeniu ? Mam nadzieję że zalecił elektrowstrząsy