Witam drogie Panie nurtuje mnie jedna rzecz więc napiszę ...
Kobieta według mężczyzny nie powinna robić sobie zbyt mocnego makijażu , zdjęć z doklejanymi uszami bo to trochę odpycha a nawet bardzo. Druga sprawa facet nie pies na kość nie leci a wieszaki no cóż winny zostać w szafie bo na nich tylko dobrze wiszą garnitury ... a po za tym podświadomie wybieramy partnerkę z lekko zaokroglona miednica ponieważ jest przystosowana do rodzenia potomstwa ... Jeszcze szukamy charakteru i charyzmy u partnerki aby się przy niej swobodnie czuć a prędzej czy później uroda przeminie i co wtedy ??? więc pozdrawiam Panie
ZACNE PANIE strona 7 z 12
raczej nabijesz się na moje wystające kości tak czy siak i tak padliną i pożywką dla robali zostaniesz
A ty do ryjka dostaniesz aż się zakrztusisz i też podziękować będziesz musiała xd ale przynajmniej ujadać tyle wtedy nie bedziesz
Nie dość, że łyse jak moje kolano, bez zębów, to jeszcze podskakiwać chce jak pchła i kąsać. buda kundlu, bo łańcuch skrócę
Nie bez powodu masz kompleksy o uchodźców pożyczę ci sznurówki żebyś sobie do sikania miał na czym wyciągnąć i nie musiał lupy w kieszeni nosić
Jeszcze bym ci nim ząbki powybijal i stłukł po tym pysku xd ale ty kochasz kuchnie afrykańska i na widok śniadego przybysza rozkładasz nogi na ulicy
a co brałeś niebieską tabletkę i ci się powiększył od czasu kiedy się nim tutaj chwaliłeś? wtedy wszystkie jak jedna musiała okulary nosić żeby go w tej twojej niegolonej dżungli znaleźć