Witam drogie Panie nurtuje mnie jedna rzecz więc napiszę ...
Kobieta według mężczyzny nie powinna robić sobie zbyt mocnego makijażu , zdjęć z doklejanymi uszami bo to trochę odpycha a nawet bardzo. Druga sprawa facet nie pies na kość nie leci a wieszaki no cóż winny zostać w szafie bo na nich tylko dobrze wiszą garnitury ... a po za tym podświadomie wybieramy partnerkę z lekko zaokroglona miednica ponieważ jest przystosowana do rodzenia potomstwa ... Jeszcze szukamy charakteru i charyzmy u partnerki aby się przy niej swobodnie czuć a prędzej czy później uroda przeminie i co wtedy ??? więc pozdrawiam Panie
lista tematów
ZACNE PANIE strona 2 z 12
Czytam to wasze forum I do ciebie irbit czy jak ci tam mam pytanie ty teraz na jakim stosunku jestes wolnym czy zajetym??? No z twoich wypowiedzi wnioskuje ze jestes wolny I nie wiesz jakiej panienki szukac.....
Masz 100% racji. Pies jakby zjadł to co on pisze, toby się wściekł Ani w tym ładu, ani składu, ani sensu, ani logiki.
On liczy na to, że ktoś postawi wszystko na jedną kartę i w końcu doceni jego wygląd. Wszak nie co dzień trafia mister taki jak on, o którego podobno kobiety rwały sobie włosy z głowy i z zazdrości lały się na każdym rogu
Do mistera to mu raczej daleko z tego com widze ale jestem ciekaw kogo on szuka wytapetowana lala zle natural a tez zle