Ile średnio spędzacie czasu na fotce? :)))
lista tematów
Czas na Fotce strona 4 z 4
Konto usunięte: TenSamotnyTyp: a ty sobie pisz co chcesz, a i tak sram na cb a raczej spermie za kulturę. I jeszcze ta Twoja frustracjaTenSamotnyTyp: chwilowo są zainteresowane a potem olewają,
Nie jestem tym zaskoczona, że takie przykre sprawy dosięgają tych, którzy na to zasługująTenSamotnyTyp: to po co same piszą debilki, a temat czas na fotce to temat bmozna w każdy sposób zinterpretować i ja właśnie tak zrobiłem i inne tematy też bedę robił,
Nie obwiniam Cię, za to że jesteś taki a nie innyTenSamotnyTyp: a ty sobie pisz co chcesz, a i tak sram na cb a raczej spermie
Powiem tyle...jesteś mistrzem elokwencji i podrywu. Oby tak dalej.... widząc taką piękną postawę z Twojej strony, każda Panna jest Twoja Chwała niebiosom że kobiety to widzą i czynią właśćiwie względem Twojej osobiy.TenSamotnyTyp: a raczej spermie
Przykra wiadomośc dla społeczeństwa
Serio, załóż kolejny temat z serii "ściana płacz na kobiety" , to może sie wypowiem (podkreślam ...może). Taki płacz forumowy na temat [...idiotek...] to oznaka wrażliwości Tylko zanim tak zrobisz, przemyśl czy czasem choć odrobinę Twojej winy w tym nie ma że masz w relacjach towarzyskich tak a nie inaczej. Z takim tematem i poglądami, Twój wskaźnik atrakcyjności osiągnie master level.
chamy też mają powodzenie :*
Zamiast narzekać na fotce ze same zboki, chamy i same puste kobiety to lepiej wyjść wieczorem nie wiem do jakiegoś klubu, na miasto na jakąś imprezę i zagadać. Tutaj jak pisze po 50 gosci do jednej kobiety w tym 30 zbokow a reszta to puste teksty typu :Jesteś bardzo piękna kobieta i bla bla takie tam to nie dziwię się że im albo się nie chce odpisywać albo ktoś im się po chwili rozmowy nudzi.
Adams111: Zamiast narzekać na fotce ze same zboki, chamy i same puste kobiety to lepiej wyjść wieczorem nie wiem do jakiegoś klubu, na miasto na jakąś imprezę i zagadać. Tutaj jak pisze po 50 gosci do jednej kobiety w tym 30 zbokow a reszta to puste teksty typu :Jesteś bardzo piękna kobieta i bla bla takie tam to nie dziwię się że im albo się nie chce odpisywać albo ktoś im się po chwili rozmowy nudzi.
Tani chwyt tego typu nie jest mądry. Są " ludzie i parapety " to moje motto i tego się trzymam