Ile średnio spędzacie czasu na fotce? :)))
lista tematów
Czas na Fotce strona 3 z 4
Tak wiem o tym bo jestem smakoszem
Tylko jak za dużo to nie zdrowo , bywałem tu nie raz na Forum , tak jak pisałem wcześniej dużo czasu spędzam tu , po większej liczbie tak jak to nazwałaś lekarstwo żdarzało mi się tu takie głópoty pisać ze hoho
za kulturę. I jeszcze ta Twoja frustracja
Nie jestem tym zaskoczona, że takie przykre sprawy dosięgają tych, którzy na to zasługują
Konto usunięte: to po co same piszą debilki, a temat czas na fotce to temat bmozna w każdy sposób zinterpretować i ja właśnie tak zrobiłem i inne tematy też bedę robił,
Nie obwiniam Cię, za to że jesteś taki a nie inny
Powiem tyle...jesteś mistrzem elokwencji i podrywu. Oby tak dalej.... widząc taką piękną postawę z Twojej strony, każda Panna jest Twoja Chwała niebiosom że kobiety to widzą i czynią właśćiwie względem Twojej osobiy.
Przykra wiadomośc dla społeczeństwa
Serio, załóż kolejny temat z serii "ściana płacz na kobiety" , to może sie wypowiem (podkreślam ...może). Taki płacz forumowy na temat [...idiotek...] to oznaka wrażliwości Tylko zanim tak zrobisz, przemyśl czy czasem choć odrobinę Twojej winy w tym nie ma że masz w relacjach towarzyskich tak a nie inaczej. Z takim tematem i poglądami, Twój wskaźnik atrakcyjności osiągnie master level.