Ile średnio spędzacie czasu na fotce? :)))
lista tematów
Czas na Fotce strona 2 z 4
Konto usunięte: TenSamotnyTyp: i wy robicie zło kobiety i taka jest prawda
Proszę... bez wyrywania z kontekstu zatem. Jak jest Twoja prawda?
prawda jest taka, ze wiekszosc lal lub zwyczajnych dam fotkowych nie zna dobrze a juz ma w dupie po minucie i tylko happy gdy komentarz lub ocena bedzie a tak nawet nie odpisze i jak miec motywacje do poznawania skoro człowiek pracuje a w domu tez cos robi i wieczory wolne tylko
Konto usunięte: prawda jest taka, ze wiekszosc lal lub zwyczajnych dam fotkowych nie zna dobrze a juz ma w dupie po minucie i tylko happy gdy komentarz lub ocena bedzie
Szczerości za grosz I co z tego że nie odpisują? Mają do tego prawo. Załóż temat w tej sprawie a bedziesz cool. . Założ stosowny temat i nie kalajmy bardziej regulaminu . Książke czytanie ze zrozumieniem pewnie zjadłeś w podbazie Czytaj temat ( Ile średnio spędzacie czasu na fotce? :)))) Nie co tu robimy tylko ile czasu tu spędzamy. Moja obszerna wiadomość ,miała tylko na celu sprowadzenie konwersacji z Twojej strony do Dynamiczna interakcja. Zapewne rozumiesz. Pozdrawiam i dobranoc
Konto usunięte: TenSamotnyTyp: prawda jest taka, ze wiekszosc lal lub zwyczajnych dam fotkowych nie zna dobrze a juz ma w dupie po minucie i tylko happy gdy komentarz lub ocena bedzie
Szczerości za grosz I co z tego że nie odpisują? Mają do tego prawo. Załóż temat w tej sprawie a bedziesz cool. . Założ stosowny temat i nie kalajmy bardziej regulaminu . Książke czytanie ze zrozumieniem pewnie zjadłeś w podbazie Czytaj temat ( Ile średnio spędzacie czasu na fotce? :)))) Nie co tu robimy tylko ile czasu tu spędzamy. Moja obszerna wiadomość ,miała tylko na celu sprowadzenie konwersacji z Twojej strony do Dynamiczna interakcja. Zapewne rozumiesz. Pozdrawiam i dobranoc
to po co same piszą debilki, a temat czas na fotce to temat bmozna w każdy sposób zinterpretować i ja właśnie tak zrobiłem i inne tematy też bedę robił, a ty sobie pisz co chcesz, a i tak sram na cb a raczej spermie
Nie wiem czemu?, ale coś mnie tutaj ciągnie. Wpadam na chwilę, sprawdzam tematy, zerknę na nowe fotki i uciekam. Prawie jak moderator.