Co to za powalony zwyczaj, że nikt nie odpowiadania na niczyje wiadomości?
Co rusz czy napiszę do kogoś czy cokolwiek zrobię, to nikt nigdy nie odpowiada. Napisałem właśnie do około 20 osób z których 2 albo 3 mi odpowiedziały.
Potral ten priwy ma zrobione na podobę messengera z fejsa, łatwo się piszę, łatwo odbiera i ogólnie jest czytelny, a tu nikt z tego nie korzysta albo po prostu odmawia z korzystania tego, co jest do cholery jasnej grane?
Czy ten portal skupia jedynie atencjuszki, których jara atencja a nie poznanie czy zwykła rozmowa z człowiekiem, czy co.
Szkoda gadać, żenada jak cholera, ten portal to jest trup.
lista tematów
Dobra, teraz na poważnie. strona 3 z 3
co do Skype np. To 3 lata temu byla szansa na wykupienie pelnego VoiDa dla nich. Cos sie pokickalo i firma stracila pewien system. Ale nie zmienia faktu ze sam Skype dziala jako tako. Ale poszli chyba w Konta na VIP i a popuralne takich i dyskusje czy fora -szlag trafil. No ale to dzieki temu powstaja takie wlasnie portale jak sympatia albo Fotka albo inne itp.
Znana jest mi historia mlodej kobiety, informatyczki, wlasciwie miala sporo informacji hakerskich. W momencie kiedy przestala byc moderatorem. To caly portal szlag trafil po pol roku bo najlepsi odeszli z forumow a poszli pracowac do firm komercyjnych jak google albo FB albo cos w ten desen.
Takie czasy.