Rafalhehe
Rafalhehe
  11 sierpnia 2017 (pierwszy post)

Co to za powalony zwyczaj, że nikt nie odpowiadania na niczyje wiadomości?
Co rusz czy napiszę do kogoś czy cokolwiek zrobię, to nikt nigdy nie odpowiada. Napisałem właśnie do około 20 osób z których 2 albo 3 mi odpowiedziały.
Potral ten priwy ma zrobione na podobę messengera z fejsa, łatwo się piszę, łatwo odbiera i ogólnie jest czytelny, a tu nikt z tego nie korzysta albo po prostu odmawia z korzystania tego, co jest do cholery jasnej grane?
Czy ten portal skupia jedynie atencjuszki, których jara atencja a nie poznanie czy zwykła rozmowa z człowiekiem, czy co.
Szkoda gadać, żenada jak cholera, ten portal to jest trup.

NikdodemIHS
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
NikdodemIHS
  20 sierpnia 2017

co do Skype np. To 3 lata temu byla szansa na wykupienie pelnego VoiDa dla nich. Cos sie pokickalo i firma stracila pewien system. Ale nie zmienia faktu ze sam Skype dziala jako tako. Ale poszli chyba w Konta na VIP i a popuralne takich i dyskusje czy fora -szlag trafil. No ale to dzieki temu powstaja takie wlasnie portale jak sympatia albo Fotka albo inne itp.
Znana jest mi historia mlodej kobiety, informatyczki, wlasciwie miala sporo informacji hakerskich. W momencie kiedy przestala byc moderatorem. To caly portal szlag trafil po pol roku bo najlepsi odeszli z forumow a poszli pracowac do firm komercyjnych jak google albo FB albo cos w ten desen.
Takie czasy.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.