Tak jak w temacie , budzisz się rano i możesz wszystko łamać prawa fizyki, wywoływać różne zeczy wpływać na wolę innych ludzi itp
lista tematów
gdybyś miała/miał boska moc strona 5 z 5
To moja sprawa lukrowany pierniczku, goferku z bitą śmietaną....ajj przepraszam takie coś omijam szerokim łukiem.
Niech każdy tłumaczy się za siebie w razie konieczności. Marne te Twoje próby wyprowadzenia mnie z równowagi
ja cie nie mam zamiaru wyprowadzac z rownowagi dziecinko ale ze tobie tu podobne robia antyreklame to juz bardziej
Marketing to nie moja branża szanowny ty. I właśnie z takiego powodu trafiłeś (tak dokładnie ty) trafiłeś na CL, Twoje zaskoczenie jest wręcz ujmujące
nie jest to zaskoczenie tylko pewna stala xd poza tym w innej dziedzinie sie poruszam na tamtejszym terenie xd
Pozwój ze dalszą konwersację z takim trollem jak ty sprowadzę do ogólnej netykiety forumowej. O ile wiesz co to jest Moje poglądy polityczne bardzo cię uraziły że taki jestes miły i czarujący? Czy moze dawne forumowe spory? twoje pobudki intelektualne w tej sprawie mało mnie obchodzą. twoje domysły są iście prostackie. kolejny raz starasz sie cos wmawiać jesli chodzi o dalszą naszą konwersacje, pozdrawiam i przesyłam soczystego buziaka....pa mordo