Tak jak w temacie , budzisz się rano i możesz wszystko łamać prawa fizyki, wywoływać różne zeczy wpływać na wolę innych ludzi itp
lista tematów
gdybyś miała/miał boska moc strona 3 z 5
hmm no nie mówimy o zabawie w Boga ... gdyż każdy jest Bogiem we własnym świecie i może fi swobodnie kształtować jak chce tylko o super mocy
no ja w przenośni tak napisałąm, manipulowanie ludźmi to trochę jak zabawa w Boga, nie mam dosłowie a myśli wszystkiego tego co Bóg "niby" robił.
Wyobraź sobie kilka dni zbawiasz swiat, robiąc tylko dobre uczynki, bo pewnie to mas zna myśli, musiałbyś sie ukrywac, bo prędzej czy później ktos bedzie chciał poznać twoje moce, chyba ze trwałoby to jeden dzień a Ty bys się tym nie chwalił:D
Konto usunięte: 500+ owszem ale tylko gdy oboje rodziców pracuje.Proste połączenie polityki społecznej z polityką pracy, Zachęcać a nie rozleniwiać Każdy wie z czym wiąże się takowy krok. Spadek bezrobocia. Tu mamy odwrotny skutek, ludzie porzucają prace bo państwo płaci.
Dziwne pomysły. Wykluczyłabyś jednym łatwym ruchem samotnych rodziców. Pieniądz wystarczy że krąży ciągle w obiegu zamiast być trzymany w skarpecie a napędza PKB. Z tym rozleniwianiem to też nie jest tak. Słyszałem że w niektórych miastach bezrobocie wynosi 3% czyli jest bliskie naturalnemu. Inaczej mówiąc nie pracuje ten kto nie chce lub poszukuje innej pracy niż dotychczasowa.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Gdybym posiadał taką moc nawet na 12h, To ja bym w pierwszej kolejności teleportował bym się do pewnej dziewczynie z forum i schował bym się gdzieś w łazience i podglądał tę dziewczynę ;D
A tak na serio , to bym zmienił wszystkich polityków , bo niszczą tę Polskę , Zaraz będą psoty , znowu temat o polityce. bla bl a bla
Na pewno chciałbym się teleportować na planetę i dowiedzieć się czy naprawdę istnieją obce cywilizacje ;D
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Temat o Bogu jest tematem szeroka rzeka , ja przypuszczam iż, Bóg stworzył nas na innej planecie niż dotychaczas mieszkamy i dlatego wierzymy w Boga , bo nas stworzył i daje miłość i uwielbienie i piękne dziewczyny , każdy z nas ma władzę ,jakiś magiczny talent ,magiczną magię , każdy z nas potrafi przepowiedzieć przyszłość
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi