Tak jak w temacie , budzisz się rano i możesz wszystko łamać prawa fizyki, wywoływać różne zeczy wpływać na wolę innych ludzi itp
lista tematów
gdybyś miała/miał boska moc strona 1 z 5
Zniszczył bym planetę ziemię ludzi bym oszczędził o jej jedno wyklucza drugie no trudno chciałem dobrze
Konto usunięte: budzisz się rano i możesz wszystko łamać prawa fizyki, wywoływać różne zeczy wpływać na wolę innych ludzi itp
Anuluję supermoce dla wszystkich. Co to by było gdyby każdy mógł robić co chceAle wczesniej wycofam z ludzkich małych pustych kokosów pojęcie generalizacja, jak i jego znaczenie. To słowo jest tak oklepane,nawet nie jestem już w stanie się smiać na widok takich postaw na forum, które są zwykłą prowokacją. Dla prostego przykładu: gdy zobaczę kilkanaście solniczek które są takie same, przereklamowane i tak samo badziewne, rozwalą sie po tygodniu czy miesiącu... na myśl przychodzi mi tylko jedna myśl i jedno słowo TANDETA. Jeśli każdy z takimi mocami robi co chce, pomyślmy.... prosty przykład "modlitwa polaka" z kultowego filmu, co bardziej rozgarnięci wiedzą z jakiego filmu. Jeden drugiemu źle życzy i co mamy w efekcie? wymarcie narodu. Myślę ze takie coś jak super moce dla każdego nigdy nie powinny mieć miejsca. Temat fajny pobudzający wyobraźnię
To teraz ja. zrobił bym
1 zlikwidował raka bo to paskudna choroba
2 sprawił bym aby wszyscy Polacy zaczęli by myśleć
3 jak by zrobili komiks o mnie to bym mógł zrezygnować z super mocy