Ktoś się piszę ???
Ekipa z Fotki na Woodstock strona 8 z 10
Babcia,,nie babcia, ale to ty dziadku na końcu speniałes a nie babcia i póki co 1:0 dla babci xd
Ja się nie dziwię, ze po staniu xd w tak długiej kolejce na końcu brakuje ci siły by skonsumować to po co w niej stałeś xd
Wyobraź sobie, że doskonale się rozumiemy xd No nic dziadku jak nabierzesz sił to się odezwij bo obawiam się o stan twojego serducha xd
Nie taka twoja rola na ziemi by sądzić :D Ty miałeś tylko stać i tak obawiałeś się że nie dasz rady, to z czym do ludzi xdJuż się teraz tak gęściutko nie tłumacz, bo ja nie pytałam są czy nie ma. Nie podjąłeś wyzwania, speniałeś i tyle a temacie xd Sam mnie na ten ring zapraszałeś to skopałam ci zadek xd
buhahha napisał ten, co pękł po propozycji babci a on się chce z młodszymi zabawiać xd fujara z ciebie i tyle xd chyłkiem, rackiem i w nogi xd wiem, że jestem wymagająca, ale ktoś być musi :) padło akurat na mnie xd weż pod uwagę to, że zawsze mogłam się poddać i wyjść ze spuszczoną głową powoli a wychodzę z laurem na głowie xd
co konie obchodzi, jak się wóz przewraca? od tego mają woźnicę, by myślał xd Przegrałeś i tyle w temacie xd nie gadam więcej z tobą po próżnicy, bo to i tak już niczego nie zmieni :)
nie zmieni bo kiedy spojrzysz w lustro nie bedziesz potrafila odpowiefziec na podstawowe pytanie czy mam cos czym moglabym mu zainponowac xd
buhaha, ale się wijesz jak piskorz xd no tej wojenki już nie wygrasz :) idź spać i daj odpocząć szarym komórkom bo to ewidentnie nie był twój dzień xd Może jutro będzie lepszy :)