Mumandson
Mumandson
  24 czerwca 2017 (pierwszy post)

Czy mieliście takie sytuacje, że jeśli komuś nie odpisaliście na wiadomość to Was zaczął zgłaszać do administracji? Z chęcią wkleiłabym screen wiadomości, ale prawdopodobnie nie mogę.

Pewien Pan za to, że mu nie odpisałam na Jego wiadomość napisał, że mnie zgłasza, bo jestem fejkiem i mam mu wysłać swojego instagrama na potwierdzenie, że jest inaczej. Nie odpisałam to znów dostałam wiadomość, że mnie zgłasza.

Co o tym myślicie? Czy Jego zgłoszenia w końcu dojdą do skutku i będą mogli usunąć mi konto mimo, że to nie prawda, nie mam fejkowego konta, nie nudzi mi się, żeby się bawić w wymyślone profile. Poza tym chyba nie mam obowiązku każdemu odpisywać i dodawać miliona zdjęć. Pan zaczął z tym zgłaszaniem w reakcji, że mu nie odpisuję, to trochę chore. Czy ktoś się spotkał z taką sytuacją?

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  24 czerwca 2017

I skończ już nudzić i zakładać podobne tematy a to penisy Tobie przysyłają https://fotka.com/forum/hydepark/15751548,Nagie_zdjecia a to kulturalne wiadomości, To też nie pasuje...

Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
mrukowski
mrukowski
  24 czerwca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: SzczeryJakZloto jakbyś dostawał codziennie mniej więcej 20 wiadomości od nowych ludzi

Szczery, nie jest tak ładny jak Ty i ja.
DyktatorMody
DyktatorMody
  24 czerwca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Szczery, nie jest tak ładny jak Ty i ja

+

No właśnie! Chciałem już dawno zauważyć że stawianie mnie przed czysto hipotetyczną sytuacją gdzie 20 "nowych" kobiet mnie zagaduje dziennie by nawiązać znajomość nie przyniosło zamierzonego efektu.

P.S. Ale z tą uroda u Was to bym też nie przesadzał. Mruczek co tam manipulujesz przy swojej średniej, że świeżo skasowana, he?
Mumandson
Mumandson
  24 czerwca 2017

SzczeryJakZloto no bardzo dziękuję za Twoje wredne odpisywanie.

Mumandson
Mumandson
  24 czerwca 2017

Co Ci do tego jakie ja tematy zakładam, nie musisz odpowiadać skoro Ci nie pasuje. Nie wiem jakim prawem mi nakazujesz co mam robić, a co nie. Kipisz złośliwością. Możesz nie odpisywać, bo nie zamierzam już z Tobą dyskutować

DyktatorMody
DyktatorMody
  24 czerwca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: no bardzo dziękuję za Twoje wredne odpisywanie

Nie ma sprawy. Chciałem Ci otworzyć oczy bo u wszystkich widzisz wady tylko nie u siebie i wiecznie narzekasz.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ci nie pasuje

Mnie wszystko pasuje.

Konto usunięte
Konto usunięte: Możesz nie odpisywać, bo nie zamierzam

Już sobie odpowiedziałaś.
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem jakim prawem

Pa
wziac
Reputacja: -138 | BluzgometrTM: 3
wziac
  24 czerwca 2017

Nie,bo nie odpisuje

RadoslawL
RadoslawL
  24 czerwca 2017

..nie przejmuj sie,rozmówcow mozesz sobie dobierać sama a skoro tępak nie kuma ze nie masz przyjemnosci go tolerowac to jego problem....najwidoczniej to jakis buc. Amen..

mrukowski
mrukowski
  24 czerwca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Mruczek co tam manipulujesz przy swojej średniej, że świeżo skasowana, he?

Była za wysoka, a ja skromny jestem :)
SkromnyJaa
Reputacja: 242 | BluzgometrTM: 46
SkromnyJaa
  24 czerwca 2017

Nie bo ja jestem skromny

Panthera
Panthera
  24 czerwca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie odpisywanie jest nie kulturalne. To jakby ktoś do Ciebie "rozmawiał" a Ty się odwrócisz plecami i milczysz. Widocznie administracja uznała że nie chce osób stwarzających jedynie pozory bytu.

ale co moze zrobić osoba, ktora nie ma ochoty na rozmowe z kims? Przykładowo pisze do mnie jakis napaleniec, z mordą jakby z wiezienia wyszedł. Pisze mi z bykami ortograficznymi, i pisze ze chciałby "wylizać mi ... ".
Wiec co? nie odpisuje, nie mam zamiaru sie z czyms takim wdawać w dyskusje. On rowniez bywa niekulturalny piszac do mnie takie słowa. I co, ma prawo mnie zgłosić za to do administracji?

Np fotka nauczyła mnie, ze w 80% przypadków jesli pisze do mnie facet bez zdjęć, to znaczy, ze szuka utrzymanki do sponsorowania jej za seks. Wiec olewam juz kazdego typa bez zdjecia. I gdzieś mam że sie obrażą.

Konto usunięte
Konto usunięte: A czy to jest wina tych 20 osób czy Twoja że nie jesteś w stanie odpisać!

ja czasem mam 40 wiadomosci. Serio, to naprawde meczy. Bywa ze nie wcodze na fotke kilka tygodni, a potem mam 400 wiadomosci. Chciałoby ci sie tylu odpisać? z czego kazde to "hej" albo "zrobisz mi lodzika"? Szkoda czasu na to.
A jak juz odpiszesz im, to oni odpiszą i tych wiadomosci w rezultacie nie ubywa, tylko przybywa.

Konto usunięte
Konto usunięte: Z tego co pisałaś masz kogoś, to po co tutaj jeszcze przesiadujesz?

też mam i? Zakaz jest jakiś by osoby zajęte nie mogly miec tu konta?
Przeciez jest opcja "mój ideał - już mam". Jak ktos zamiast zajrzec na profil i sprawdzić czy ten ktos kogos ma, woli patrzec na zdjecie i pisac "umówimy sie?" a potem ma bol dupy bo laska nie odpisuje albo odpisuje "mam kogos", to juz nie nasz problem d83dde0f

Jozef84
Jozef84: przepraszam, nie jestem zainteresowana rozmową

i tak 50 razy dziennie...
Panthera
Panthera
  24 czerwca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma sprawy. Chciałem Ci otworzyć oczy bo u wszystkich widzisz wady tylko nie u siebie i wiecznie narzekasz.

a jaka jest nasza wada ze dostajemy np zdjecia penisów?
DyktatorMody
DyktatorMody
  24 czerwca 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Panthera
Panthera: ale co moze zrobić osoba, ktora nie ma ochoty na rozmowe z kims?

Wypada się pożegnać i można ewentualnie zablokować tę osobę jesli będzie dalej przysyłała wiadomości.

Panthera
Panthera: i tak 50 razy dziennie...

Na szacunek sobie trzeba zasłużyć. Samo wpisanie sobie w rubrykę nie wystarczy. Wklejenie wszystkim odpowiedzi z komputera zajęłoby Ci ze 2 minuty.

Panthera
Panthera: I co, ma prawo mnie zgłosić za to do administracji?

A gdzie jest napisane że nie ma prawa!

Szukacie tutaj usprawiedliwienia dla swojego zachowania i pogłaskania po głowie, tak Panterko, Mumandsonie dobrze robisz. Zamiast czytać jakieś ciekawe tematy to tylko narzekania tutaj.
Mumandson
Mumandson
  24 czerwca 2017

Po co wywołujesz wilka z lasu, już się pożegnaliśmy. Nie mam Ci nic już do napisania. Oprócz małej sugestii, że zamiast "SzczeryJakZloto" powinno byc raczej "ZlosliwyDoGranicMozliwosci".

mrukowski
mrukowski
  24 czerwca 2017

Ja to bym Was wszystkich!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.