Po ponad 3 latach mordegi z chorym zazdrosnikiem przypadkiem odkryłam ze on od 7 lat ma tu konto,i szuka swojej 2połówki jako samotny tata bo z naszym dzieckiem. Przez chwilę czułam się jak brzuch do wynajęcia, szybko zobojetnialam, co o tym myślicie?
czuje się wolna
O matko kochana stary kawaler?! trza wiać bo to stetryczałe jak stare panny. Z tym nikt nie wytrzyma dłużej jak 24 godz. Poddaje się na starcie :)
Ciekawe z kim przepisałem na tym koncie tyle postów, pewnie sam ze sobą. :(
Otworzyłem Ci drzwi a potem oczy, teraz sama już chyba trafisz do wyjścia.
Kazdej informacji się spodziewałam, ale nie takiej :) aż tak źle jest, że żadna z tobą nie wytrzymała?:)
I vice versa. Dlaczego to od razu to ja niby byłem tym złym? Do niewytrzymania?
To prawie jak w pracy, rób co chcesz i jak chcesz a jako szef przyniosę Ci kawę i pączki.
Podobno jezuici chcę by panie też zostawały księdzem. Bawisz się w duchową, bratnią duszę? :O
Czy bliżej Ci do psychologa?
no właśnie to jest to, co jest w tym wszystkim zastanawiające. Czy ja gdzieś napisałam że byłeś tym złym?! Jezeli tak to, to zapewne była przy tym jakaś ikonka i należało potraktować to jako żart
Nie nazywasz rzeczy po imieniu. :(
Prawdziwe babcie wiedzą nad czym się zastanawiają. :(
Sugerownie przecież było. :P
Dobry żart jest dobry, jak każdy go widzi.
Cytując klasyka... Duchowi Twemu dam w pysk i sobie pójdę spać :D niestety ale na emeryturę nie mam co liczyć przynajmniej przez najbliższe 30 lat :)
Napisałem przecież jednoznacznie, sobie. :P
I tak dużym. :P
Pieniądze to nie wszystko...
Dlaczegóż tak?
Myślę, że to lepiej oddaje to, o czym ona pisze, ale co ja tam wiedziec mogę ....:)
siemka Nie wiem co myślęnNie wiem co chcenWiem tylkonŻe
myślę że tylko potwierdza regułę iż masakrycznie zazdrośni są ci którzy mają sami coś za uszami. Na zasadzie u złodzieja najmocniejsze zamki w drzwiach
Jak dla mnie oboje są siebie warci. Jedno pitoli o inkubatorze i instrumentalnie traktuje nie tylko siebie, partnera, ale i ich dziecko, a druga strona potraktowała ją dokładnie w ten sam sposób. Proste jak konstrukcja cepa i nad czym się tutaj aż tyle rozwodzić?
nightkin
Uważasz, że osiągnięcie wyższego levela możliwe jest bez minimalnego chociażby zaangażowania? To ja Ci mówię że nie i nie będzie to niczym innym jak tylko zwierzęcym zaspokojeniem swoich podstawowych potrzeb. Coś ala pani powyżej.... dymaj kłode