Po ponad 3 latach mordegi z chorym zazdrosnikiem przypadkiem odkryłam ze on od 7 lat ma tu konto,i szuka swojej 2połówki jako samotny tata bo z naszym dzieckiem. Przez chwilę czułam się jak brzuch do wynajęcia, szybko zobojetnialam, co o tym myślicie?
czuje się wolna
bo oni nie wiedza jak się do tego zabrać i dlatego są bez szans :D
Marzeń nie mam a i tak płacę państwu coroczną lichwę jak za woły w Tybecie xd
Nie będę z tobą dyskutować, bo widzę, że zapisałeś się do klubu pedałów a z nimi mi nie po drodze :)
Powiedz parę rzeczy oczywistych o kobietach, to zaraz jesteś pedałem.
Pewnie ja tak wprawiłem je w machinę, że są jakimi są i jeszcze się z tego cieszę.
I wcale nie zgłupiały przez propagandę i ogłupianie.
Do tego ja jako homofob cieszę się na myśl, że jest jak jest.
Nie mam zamiaru wywoływać kolejnej "gównoburzy" typu baby to, a chłopy tamto. To jest już nudne jak flaki z olejem
Oczywiście że Ty, bo nigdy nie ma Cię tam gdzie jesteś potrzebny, ale za to bez skrupułów "pelęczesz" się pod nogami wtedy, kiedy Cię być nie powinno
sory, ale nie pamiętam bym to ja z Tobą ślub brała, czy coś Ci obiecywała. Chyba pan pomylił adresy i adresatki
Dobrze, że mam w domu kosa a nie skowronka albo słowika i cała jestem hmmm w kosikach?:)
Większość ludzi jest nudna, też mi odkrywczość. :(
Znając pewne mechanizmy łatwo ich mieć na swoim widelcu, też mi nowość.
To już wiem skąd mój pies ma takie brzydkie maniery, też mi w przejściach w domu leży. :(
Ja tak przez swoje życie pędzę do ślubu i tak go pragnę, jak niczego na świecie.
Boję się, że woda święcona i ołtarz mnie spalą na miejscu. :(
Poza tym, gdzie ja do pani. Nic z tego. Idę w swoją stronę.
Bądź w czym chcesz.
Idę grillować z paniami. Jakoś swoje gejostwo trzeba oficjalnie kamuflować.
Miłęgo.
No to z niecierpliwością czekamy Twojego powrotu i stękania na forum jak to te złe i wredne baby cię wykorzystały xd A głupie by były, gdyby tego nie zrobiły xd Dzieli nas przepaść nie do zasypania xd Ja myślę głową ty flecikiem na którym gra kto chce i za ile chce xd
Ale św tibald zajarzył albo tylko mnie sie tak wydaje, że ubrał się diabeł w ornat i na msze fujarką dzwoni i woła.... pójdzcie do mnie wszystkie, głos "przybytku" wołaaaaa ...... upadnij na kolana ludu czcią przejęty xd hosanna na wysokości :D a takiego wala jak nasz Polska cała xd
Ciekawe z ilu jeszcze profili będzie się tutaj snuł jak voodoo ten nasz świętojebliwy, uchachany z miną jak na stypie kapelan Podlasia :D
Strasznie, kazały stoliki nosić i przy grillu stać. :(
Najlepiej by było jakbyś w tą przepaść sobie wpadła.
Gdyby choć raz było to prawdą.
Chorujesz i coraz gorzej z Tobą.:(
Nie latałem za panienkami na grillu i jedyne co z nimi robiłem to piłem i jadłem. Jakie to ciężkie do pojęcia. I to kij z Tobą ale z resztą.
Do 27.11.2017.
Wpierw kogoś poznaj, potem oceniaj.
Tato nie wraca; ranki i wieczory
We łzach go czekam i trwodze;
Rozlały rzeki, pełne zwierza bory
I pełno zbójców na drodze".
Słysząc to dziatki biegą wszystkie razem,
Za miasto, pod słup na wzgórek,
Tam przed cudownym klękają obrazem
I zaczynają paciórek.
Całują ziemię, potem: "W imię Ojca,
Syna i Ducha świętego,
Bądź pochwalona, przenajświętsza Trójca,
Teraz i czasu wszelkiego".
Potem: Ojcze nasz i Zdrowaś, i Wierzę,
Dziesięcioro i koronki,
A kiedy całe zmówili pacierze,
Wyjmą książeczkę z kieszonki:
I litaniją do Najświętszej Matki
Starszy brat śpiewa, a z bratem
"Najświętsza Matko - przyśpiewują dziatki,
Zmiłuj się, zmiłuj nad tatem!"
Wtem słychać tarkot, wozy jadą drogą
I wóz znajomy na przedzie;
Skoczyły dzieci i krzyczą jak mogą:
"Tato, ach, tato nasz jedzie!"
x ddd
jakby nie liczyć to pewnie poznałam ich tutaj realnie więcej jak ty tatko , bo bodajże 7. Niestety, ale żadna z nich nie okazała się być tym czym się przedstawiała(normalna)... no może 1. Straciłam wszelaką nadzieję xd doszłam do wniosku, że większość tutaj to czubki xd