Podaję rysunki od niewidzialnaa, które prosiła wstawić. Wstawiajcie też swoje.
lista tematów
Nasze rysunki strona 2 z 11
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Dobra nie ma co ciągnąć dłużej tej dyskusji, w końcu temat dotyczy rysunków. Nie chcę już robić spamu. Jak chcecie się pokłócić to gdzie indziej :D
To nie tylko ja zauważam homo zachowanie?
Konto usunięte: Ty możesz ponabijać się z innych byle wszyscy traktowali Ciebie śmiertelnie poważnie :D
Bo jeszcze się skapnie, że to wszystko to tylko takie nabijanie się i się skończy. :(
Daj porobić z głupka, głupka.
Chodziły osobiście przystrojone tylko w figowy listek? Era "dzieci kwiatów" i elfów chyba powoli mija :) Gdzie Ty się zatrzymałeś? W epoce kamienia łupanego i drzazgi xd
ciekawe komu tym razem z niej przyłożyłeś xd
Nie udzielam informacji na temat prawdziwych ultrasek.
Nie jestem liberalny, postępowy. Poza tym zatrzymuję się i pochylam nad tym, czym chcę!
Ja jestem pacyfistą. Myli się pani, co do mnie.
yhym, to zapewne takiej kontuzji nabawiłeś się idąc na kolanach do Częstochowy i przypadkowo nadeptując na kamień?:)
A po co mi niby ta wiedza potrzebna i do czego?
A nowoczesny?:)
Nie jestem przekonany, co do swej wiary w sanktuaria i kościoły, jestem raczej przeciwnikiem. :P
Tam jest wiele hipokryzji i obłudy.
Miało się po prostu kiedyś pasję. Niestety łatwo w nich o przesadyzm. I skończyło się jak skończyło.
Tak to jest jak człowiek zajmuje się sportem a przy okazji oszukuje się badania lekarskie.
Nie chcę już swoich fanek.
Też jakoś nie bardzo.
Konto usunięte: Nie jestem przekonany, co do swej wiary w sanktuaria i kościoły, jestem raczej przeciwnikiem. :P
Tam jest wiele hipokryzji i obłudy.
Wiara w Boga to jedno, wiara w kościół jako instytucje, to zupełnie inna bajka i nie należy mieszać ich ze sobą,.
Ta, za którą zapłaciło się rentą inwalidzką?Super sprawa te pasje, ale kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije :)
Ale one chcą Ciebie i co teraz z tym swoim haremem zrobisz? wyślesz ich na wojnę do Syrii żeby ich talibowie wystrzelali? Cierp ciało jak żeś chciało
A wiesz w ogóle czego chcesz ?