Podaję rysunki od niewidzialnaa, które prosiła wstawić. Wstawiajcie też swoje.
Nasze rysunki strona 6 z 11
To nie udowodni. Sprawa się rozwiązała. Niech każdy myśli i uważa co chce. Po cholerę konflikt pod kolejnym wątkiem?
Wielkie oburzenie i post na dwa tomy Tolkiena ale nadal nie dostalem odpowiedzi na Devian art Z JEJ KONTA. Pewnie zaraz napisze ze zapomniala hasla
They will all die...
Serio macie mnie za klamczuche?
Wtedy wyjdzie na to ze bello was zmanipulowal.
zastanowcie sie nad tym.
ps. Zerknij bello, odpisalam ci.
wielkie oburzenke bo jakis prostak wmawia mi ze moje prace nie sa moje i rzada udowodnienia ze sa moje.
ze ja musze udowodnic ze jestem niewinna i to nie plagiat zamiast on probowal udowodnic. I manipuluje reszta uzytkownikow ktorzy we mnke widza klamczuche zamiast w nim chama ktory podejrzews mnie, niewinna, o klamstwo. I tylko mnie, bo sie tylko na mnie uwzial.
stalking, bo ja TYLKO wstawiłam moje rysunki. Wy obejrzeliście i spoko, a bello już szuka gmera po internetach, bo mnie tak nienawidzi, ze nie wierzy że coś moze być moje, tylko już podejrzenia nabiera, szuka dziury w całym, obserwuje pod każdym kątem, grzebie, wywala na wierzch, swoje podejrzenia pisze publicznie PLUS wyśmiewa tych co uwierzyli i mnie ze niby ja kłamie, a wmawia to wszystkim tylko dlatego bo on nie wierzy. Ja mam sie tłumaczyc z czegoś czego nie zrobiłam, bo ON TAK CHCE, BO ON NIE WIERZY. A kim on jest zeby czegos takiego ode mnie rządać? Nikim, zwykłym trollem, a ma sie za bór wie jakiego super hiper gościa, któremu każda loszka musi się tłumaczyć gdy tylko on nabierze jakichkolwiek podejrzeń. Nie zostawi tego od tak, on za wszelką cene chce mnie ośmieszyc i udupić, bo sie jak ten tasiemiec przyssał akurat do mnie. I ja musze sie męczyc z udowadniamiem czegokolwiek bo on tak chce. Zenada.
wiec wyszukuje wszyskiego by mnie tu ośmieszyć i zasugerowac innym ze sie niby pod kogoś podszywam (innych by o to nie podejrzewał) a w tym celu zadał sobie tyle trudu, by przegooglować moje prace, z ktorych celowo usunełam podpisy, by nikt nie wygooglował mojego konta na dA (chcialam by pozostały te konta nie powiązane). Komu normalnemu by sie chciało tak kombinowac w celu udupienia jednej osoby, jeśli nie trollowi zayebowi stalkerowi ?
Panthera wyluzuj. Nie chcesz z nim rozmawiać to olej jego zaczepki. Nikt Cię nie zmusza do konwersacji z nim. Jeżeli nie masz sobie nic do zarzucenia to dlaczego się tym przejmujesz? Puść to mimo uszu. Proste? Proste.
Nie ma tutaj Tajrusi. Siedzi na czarnej liście. Też tam możesz zaraz trafić.
Dobra nie nadarzam w czytaniu tych powiesci na przerwie w robocie. Poczytam sobie w niedziele przy kawie
They will all die...
Konto na Devianie jest jej. Nie ogarniam jednak czemu po prostu nie wkleila linka jesli ma tam cala galerie
W sumie nawet mnie nie dziwi poziom odpowiedzi tam. Taki sam szyderczy i durny styl pisania jak tutaj
Pytalas "I co teraz zrobisz? Wygadasz reszcie i usuniesz konto?". Nie wiem czemu mialbym z twojego powodu usuwac konto
Odpowiedz brzmi przyznam sie do bledu. O dziwo niektorzy jeszcze to potrafia ale sadzac po twoich wpisach na forum nie jestes jedna z tych osob
They will all die...