Skąd się wzięły Wasze nicki? Czy stoi za nimi jakaś historia? Mają drugie dno, odzwierciedlenie w rzeczywistości? A może są tylko przypadkowym ciągiem znaków? Opowiadajcie, chwalcie się, rozwiejcie wątpliwości!
Nick/login/nazwa użytkownika. strona 7 z 8
Z glowy.
Tak.
Dawid - nick zajety
Dawid1988 - nick zajety
[...]
Dawid1988NickZajetyKuzwaJegoZasranaMac - nick zajety
Dawid1988NickZajetyKuzwaJegoZasranaMac2 - nick za dlugi
Ano. Odzwierciedla moje czarne poczucie humoru.
Raczej kombinacja kilku slow.
Ok
They will all die...
Na początku był DemonJozekZpolska, był on reakcją mojej bezradności ale póki zaczął intensywnie pojawiać się Józef i inne demony zła, to skróciłem do JozekZpolska, nie chcę ich drażnić i tak wrócę do Jozka, w prostej formie o ile on nie jest zajęty.
moj nick wzial sie z waszych krety skich wypowiedzi.Gdzie jest elita z forum?Teraz same marne jednostki kserokopiujace gownotematy powielane x lat temu amung mial racje
oj cute ninja przestan byc cyniczna:) wiekszosc ludzi z forum zniknela dzieki pewnej pani moderator, ktora na sile chciala tu byc kims:)moze gdyby nie banowala za byle gowno, to z pewnoscia to forum by zylo.Sytuacja wyglada tak-kilku userow postuje na walkowane tematy, przerabiane x lat temu.Nic sie tu nie dzieje:)
Belomorth kiedy ja uczylem sie ciezkiej sztuki kupiectwa, Ty zjadales gile pod stolem i uciekales przed pasem ojca;)
Ty jesteś marudny - ja jestem cyniczna. Taki handel wymienny.
Nie nic, po prostu dzieje się niewiele. I taka jest naturalna kolej rzeczy, te X lat temu fora były po prostu... popularną rozrywką w internecie. Nie było facebooków, instagramów i snapchatów, a ludzie chcieli się integrować, wymieniać poglądami i nawet wygłupiać razem. Ludzie, którzy wtedy bawili się tutaj na forum zwyczajnie dorośli. Mają pracę, rodziny i realne problemy, a obecna młodzież wybiera inne formy rozrywki. Możesz albo narzekać, albo pomóc nam to forum trochę rozkręcić
CuteNinja. Coś się kiedyś kończy, a coś zaczyna. To było raczej do przewidzenia, że z czasem na forum będzie się wypowiadać coraz mniej osób, a tematy będą się powtarzały. Dlatego też zgodzę się z tym co napisałaś :p
tak, wiadomo ze ludzie nie beds tu spedzac calego zycia;)ale zasluga tego, ze forum wymarlo jest przypisane pewnej FP;)
Nie wiem. Znam ten portal kilka lat, ale na forum i czacie bywam od niedawna. Niestety pod tym względem nie jestem w stanie się sensownie wypowiedzieć. :p
Ogolnie jestem za tym by np cuteninja i reszta moderatorek zaczela poswiecac tyle czasu co na moderowanie fotki swoim dzieciom xd co z was za matki? Dalej szukacie tu tatusiowdla nich ?