Skąd się wzięły Wasze nicki? Czy stoi za nimi jakaś historia? Mają drugie dno, odzwierciedlenie w rzeczywistości? A może są tylko przypadkowym ciągiem znaków? Opowiadajcie, chwalcie się, rozwiejcie wątpliwości!
Nick/login/nazwa użytkownika. strona 4 z 8
Jak nie widzisz to idź to okulisty. Brzuch nie jest niewiadomo jakim miejscem. Tym bardziej, że wszystko jest praktycznie pozakrywane. Jakoś nie kręci mnie chwalenie się dupą czy wywalanie cycków na wierz.
A co do zdjęć w stringach. o prawda mnie to nie dotyczy, ale się wypowiem. Na plaży chodzisz rozebrany czy w ciuchach? Co kto lubi. Na plaży przecież wiele osób ją zobaczy. Skoro lubi się chwalić i rzeczywiście ma czym to nie widzę problemu, ale jeżeli już widzi się kogoś mocno przy kości to jednak trochę już razi po oczach. No, ale tacy ludzie też mają do tego prawo. Nie chcesz to nie patrz. Golizna jest wszędzie :v
To jest tak mały obrazek że sorry ale naprawdę szkoda życia na zastanawianie się co jest na nim, a już na pewno nie zastanawiał bym się czyj skoro nawet nie wiem co to.
Życzę powodzenia z takim myśleniem i wybrać się tak ubranym na mszę skoro na plaży tak jest.
Mówię, że mnie to nie dotyczy, ale co ludzie robią ze swoim życiem mnie nie interesuje i uważam po prostu, że to ich sprawa. Jak lubią to co mnie to obchodzi
Strój powinien pasować do danej okoliczności jak i wieku ;) Ja rozumiem każdy powinien czuć się dobrze w danej stylówce, ale kobieta 70+ z tyłkiem i biustem na wierzchu to nie przystoi..czym takie osoby się kierują??
No strasznie panterka, mężczyźni źli, matki z dziećmi okropnie złe i głupie, ojcowie, to kretyni.Jedynie ruchadełka są mądre i super i w ogóle bez skazy, bo dają na prawo i lewo i nic w zamian nie oczekują, albo księcia z bajki na białym rumaku, który będzie je sponsorował:)). Typowa roszczeniowa postawa smarkatej, ale ty chyba już swoje latka masz i dalej na utrzymaniu mamusi?! Powinna cię dawno wykopać za drzwi
jakbys czytala uwaznie to ruchDelka tez nieciekawie cieniam.
i nie wrzucam na samotne matki, juz nie zmyslaj i nie manipuluj moimi slowami.
mowisz teraz o sobie?
tak sie sklada ze nie, ale to nke powinno cie interesowac.
a jak tam w psychiatryku? Dobre jedzenie ci daja? ;]
idealny maz dla ksawiery :D