Dlaczego kłamiemy? Kłamstwa pomagają w miłości ;)
lista tematów
Czy powinno się kłamać kobiecie? strona 6 z 6
Kłamstwo ma sens wtedy, kiedy znajdzie się ktoś, kto w nie uwierzy. W przeciwnym wypadku staje się tylko paplaniną bez ładu i składu i wzbudza zażenowanie. Mnie nie okłamiesz, bo nigdy nikomu tutaj nie wierzyłam :) Żeby mnie okłamać, musiałabym kiedykolwiek, komukolwiek tutaj wierzyć :)
Konto usunięte: BekaZciebieModzie: Nie, z taka łatwością Cie okłamuje
Kłamstwo ma sens wtedy, kiedy znajdzie się ktoś, kto w nie uwierzy. W przeciwnym wypadku staje się tylko paplaniną bez ładu i składu i wzbudza zażenowanie. Mnie nie okłamiesz, bo nigdy nikomu tutaj nie wierzyłam :) Żeby mnie okłamać, musiałabym kiedykolwiek, komukolwiek tutaj wierzyć :)
mhmmmmm :D
Są pytania na które trzeba skłamać. " Podoba ci się nasza nowa sąsiadka?" "Prawda że lepiej robię loda jak twoja byla?" itp jakąkolwiek próba odpowiedzi na tego typu pytania inna niż całkowite kłamstwo skończy się awanturą lub fochem.
onpogada: Są pytania na które trzeba skłamać. " Podoba ci się nasza nowa sąsiadka?" "Prawda że lepiej robię loda jak twoja byla?" itp jakąkolwiek próba odpowiedzi na tego typu pytania inna niż całkowite kłamstwo skończy się awanturą lub fochem.
Mozna mowic prawde ale ludziom do niej dojrzałym...a panie niestety sa jak dzieci xD