Choroba 21 wieku ? Czy ktoś z waszych bliskich chorował ? Tak dużo osób choruje na to gówno. Nigdy bym nie podejżewała, że moja koleżanka z pracy, którą znam już od dwóch lat właśnie choruje na depresję. Choroba wróciła po 10 latach ! Jak z tym wygrać skoro psychiatra wypisze receptę na antydepresanty, nafaszeruje się człowiek tym gównem, niby wszystko okej a jak odstawisz to wszystko wraca. Czy ktoś z Was miał do czynienia z tą chorobą ?
Depresja strona 3 z 6
Depresja...
To takie fajne słowo na nazwanie stanu ludzi, którzy zdają sobie sprawę ze swojej ch@$ości w dzisiejszym świecie :D
[quote=amarettoUK]
Rewelka!Wystarczy to powiedzieć wszystkim pensjonariuszom szpitali psychiatrycznych i ozdrowieją.Że też sami na to nie
...i pomyliles uja z ogorkiem
@Jacek82
Czlowieku troche ciezko Cie zrozumiec...poza tym nigdzie nie napisalam ze ta osoba popelnila samobojstwo...i moze mi wytlumacz madralo za dyche jak chcesz zaprowadzic do specjalisty kogos kto praktycznie przestaje wstawac z lozka..jedynie spi i pije...przestaje jesc ...nie zgadza sie na nic...dzis wiem ze dokladnie desperacja byla potrzebna...doprowadzenie do sadowego ubezwlasnowolnienia...udowodnienie ze osoba stanowi zagrozenie dla innych i potrzebne przymusowe leczenie.