Jakie są dzisiejsze kobiety? Większość z nich z przedziału 16 - 23. Pije, przeklina, pyskuje, zachowuje się obscenicznie. Generalnie to takie stworki-potworki, z którymi żaden wartościowy facet obcować nie chce.
Przy czym narzekanctwa na facetów nie ma końca...
Takie są panie. Małostkowe. Źdźbła się dopatruje, a belki w oku nie widzi.
Kryzys kobiecości. strona 17 z 22
pseudo kobieta bo nie mam zamiaru uslugiwac facetowi o plodzic malych ludzikow? :D
nikomu nie potrzebne bo glupie baby wola prac skarpety i sa szczesliwe robiac za roboty wielofunkcyjne a ja taka zla i niedobra nie chce tego robic i uwazam ze jest wiecej takich kobiet jak ja i nie chce by wrzucano nas do jednego wora z wywlokami co zdradzaja i leca na hajs? :D
ty jako prawdziwa kobieta mozesz sie zgadzac z opinia na temat kobiet i pozwalac sobie wlazic na leb oblechom ktorzy maja cie tylko za zlew na sperme ktorego miejscie jest przy garach w kuchni i ktory jest kurfiszczem lececacym na kase swego zywiciela jak pijawka
ale ja nie mam zamiaru miec takiej opinii :)
naprawde masz zryty beret.
szkoda czasu i baterii w telefonie by odpisywac takiemu sfrustrowanemu czemus jak ty.
Ty też pierzesz skarpety, ale swojej popychającej. też jesteś popychadłem,ale nie dla faceta tylko takiej samej głupiej pindy jak ty.Jesteś taką samą wywłoką z tą różnicą, ze ty zdradzasz 6 x częściej jak te, które nazywasz wywłokami. Jesteś zwyczajnie za głupia na to, żeby ogarnąć sytuację w ktorej ty się znajdujesz i co gorsza, ratunku znikąd
WTF ??????
a ty jestes za glupia by zrozumiec ze kazdy ma takie zycie jakie chce i to ze ty tak bronisz bycia pod pantoflem uwazajac sie za lepsza bo pierzesz prasujesz sprzatasz facetowi i rodzidsz mu dzieci nie znaczy ze faktycznie lepsza jestes od kobiet ktore wola byc niezalezne. Ogarnij sie.
A ta która włazi na ciebie, oblechem nie jest?!
A tobie so wlewają? czyste złoto? ups upewnij się czy takowe istnieje zanim pier... jak łysy grzywką o asfalt
A u was która gotuje? ta co cię popycha? coś za coś... :) ciężko jest lekko żyć :)
A ty do tej pory, to z kogo krew wysysałaś, wysysasz nadal? Bo nie wierzę w to, że takie nierozgarnięte"dziwce" żyje samodzielnie, bo wszy by cię dawno zjadły :)
Amen. Eureka xD
Nara głupia pindo
jaka ktora?
masz cos z deklem.
nie jestem tak glupia i niedorozwinieta jak ty by nie umiec sobie radzic samej :)
z facetem jestem z milosci a nie dla kasy jak ty.
nie jestem prostytutka w przeciwienstwie do ciebie :)
Pantera, czyli co wolisz seks w gumce? Większość dziewczyn, które poznaje i jak wchodzi seks do gry, to lecą po tabsy do giny. Mówią, że seks w gumie to nie seks, a niektóre mówią wprost, że chcą czuć wytrysk. I co są gorsze?
A tak na marginesie, to ja już jakiś czas temu, uznałam Cię za forumowego "męczennika" Pantery xd Chyba by mnie szlag trafił, gdybym musiała w kółko odpowiadać na jedno i to samo :) Nic, tylko wynieść Cię na ołtarze :))
Jak was czytam i widze jak zrozumieliscie moje posty to dochodze do wniosku ze jestescie chorymi ludzmi :) mentalnosc gimbazy, ktorej wystarczy powiedziec ze szklanka stoi na stole i sie smieje ze slowa "stoi" albo podac imie psa i leci powiedziec chlopakowi z tym samym imieniem ze jestem w nim zakochana bo nazwalam psa jego imieniem choc psa mam od 10 lat a kolesia z tym imieniem znam od godziny (sytuacja faltycznie miala miejsce). Takie durne osoby co przyczepia sie kazdego slowa i odwroca kota ogonem po co ja, madra inteligentna mam sie meczyc z takimi idiotami? :D sami sie tu zagryzajcie ja odpadam.