Nosacz sundajski - ssak z rodziny koczkodanowatych, ofiara własnego wyglądu. Czy uważacie, że to sprawiedliwe, że nosacz, być może dobry, miły i uduchowiony, jest posiadaczem tak niefortunnej aparycji? Czy stwórca był na rauszu, gdy go zaprojektował i osiedlił w lasach deszczowych na Borneo? Zapraszam do dyskusji.
lista tematów
Czy bóg był wstawiony, projektując nosacza? strona 4 z 4
Mam duży nos i poczułam się nieswojo. A, że mam go po tacie, to jakoś tak podwójnie.
Konto usunięte: Gatunek którego przytłaczająca większość przedstawicieli przejawia regres ewolucyjny stawiając hedonizm, nad rozwój umysłowy / poszerzanie swojej wiedzy.
Podpisuję się pod tym. Wszystkimi ośmioma mackami. A historii Junko wcześniej nie słyszałam, zgłębiam temat. Straszne rzeczy.
Konto usunięte: Nosacz sundajski - ssak z rodziny koczkodanowatych, ofiara własnego wyglądu. Czy uważacie, że to sprawiedliwe, że nosacz, być może dobry, miły i uduchowiony, jest posiadaczem tak niefortunnej aparycji? Czy stwórca był na rauszu, gdy go zaprojektował i osiedlił w lasach deszczowych na Borneo? Zapraszam do dyskusji.
biedny zwierzak
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
milczec tam nosacze wasz plac zabaw jest w Poznaniu wtedy zegar zacznie tykac i okaze sie kto jest lepszy