Nosacz sundajski - ssak z rodziny koczkodanowatych, ofiara własnego wyglądu. Czy uważacie, że to sprawiedliwe, że nosacz, być może dobry, miły i uduchowiony, jest posiadaczem tak niefortunnej aparycji? Czy stwórca był na rauszu, gdy go zaprojektował i osiedlił w lasach deszczowych na Borneo? Zapraszam do dyskusji.
lista tematów
Czy bóg był wstawiony, projektując nosacza? strona 2 z 4
Konto usunięte: Po setkach debilnych i bezproduktywnych tematów typu, dla czego faceci są tacy? czemu kobiety są takie? ktoś w końcu napisał coś ciekawszego i to nawet ambitnym językiem, a Ty musiałaś wszystko spier.... -.-
Jakoś nie zauważyłam byś cokolwiek sensownego w tym temacie napisał"ambitny" nosaczu. Temat typowo do nabijania(jak dla mnie)
To jest fotka, tu nie znajdziesz wykładów z fizyki kwantowej. Jak na tutejsze standardy uważam ten temat za ciekawy, zabawny i na ponad przeciętnym poziomie, ze względu na wyższy poziom polszczyzny i ciekawe zwierze, będące głównym bohaterem tego tematu.
Szanuje Twoje zdanie, bo tym razem wyraziłaś je kulturalnie, lecz twoja poprzednia wypowiedź
była zwyczajnie chamska i bezczelna przez co sama się skompromitowałaś. Autorka tego tematu sprawia wrażenie osoby inteligentnej, a Ty swą wypowiedzią pokazałaś że jesteś przy niej na żałosnym poziomie.
A tak na marginesie, nie jestem nosaczem, ambitny zdecydowanie jestem, ale nie chodziło mi o to że to ja napisałem coś sensownego, więc po za kulturą poćwicz też nad czytaniem ze zrozumieniem :)
Konto usunięte: Szanuje Twoje zdanie, bo tym razem wyraziłaś je kulturalnie, lecz twoja poprzednia wypowiedź
Była skierowana do założycielki tematu tylko dlatego, że kilka postów wcześniej, w innym temacie, ujadała w kierunku innego forumowicza nabijając się z niego. Tutaj wszyscy równi,św krowy w Indiach
Do nabijania czego, postów? Poza kontem na fotce mam też zupełnie normalne życie, w którym zajmowanie pierwszego miejsca w rankingu "top autorów hyde" nie jest szczytem ani marzeń, ani ambicji, więc Twoja pozycja nie jest zagrożona. Spokojniutko.
Nie przegadasz. Nie ma szans :D
Konto usunięte: Nosacz sundajski - ssak z rodziny koczkodanowatych, ofiara własnego wyglądu. Czy uważacie, że to sprawiedliwe, że nosacz, być może dobry, miły i uduchowiony, jest posiadaczem tak niefortunnej aparycji? Czy stwórca był na rauszu, gdy go zaprojektował i osiedlił w lasach deszczowych na Borneo? Zapraszam do dyskusji.
Przerost formy, nad treścią. https://www.youtube.com/watch?v=T8m6IbItrgk Nara :D
Dla mnie ten nosacz wyglada calkiem sympatycznie :d za to kot sfinks mi sie nie podoba bo wyglada jak zmutowana krzyzowka znienawidzonych przeze mnie nietoperzy z jakas mysza.