Czego tak naprawde sie boicie?
lista tematów
Boje sie.... strona 4 z 4
Ciesze sie, ze jest tu kilka spoko ludzi;) troche zjechaliscie z tematu ale sporo rzeczy mnnie zaciekawilo. Moze znajda sie jeszcze osoby by podzielic sie swoim strachem.
Co to strachu...boję się pająków...ale tych małych, z cieniutkimi nóżkami i odwłokami...może w sumie to nie strach ale bardziej obrzydzenie? Zawsze gdy widzę takiego jegomościa czuję mrowienie w całym ciele...jakaś rada? :P
Nie boję się śmierci, wypadku, końca świata...dlaczego? Trudno odpowiedzieć :)
Czy to powód do strachu? Ludzka głupota jest wszechobecna...była, jest i będzie....Nie walcz z tym bo nie wygrasz...Po prostu takie ewenementy prędzej czy później same się wyeliminują...pod wpływem głupoty...ale niestety mogą przez nich ucierpieć również inne istoty...Czy tego boisz się najbardziej?
Konto usunięte: Co to strachu...boję się pająków...ale tych małych, z cieniutkimi nóżkami i odwłokami...może w sumie to nie strach ale bardziej obrzydzenie?
Myślę, że obrzydzenie. Mam to samo w stosunku do wszystkich pająków, lecz właśnie z wyłączeniem tych z cienkimi odnóżami. Mogę je nawet wziąć do ręki i wyrzucić za okno.
Z obrzydzeniem ciężko walczyć, moja rada to odwrócić wzrok i wołać kogoś kto owego pająka podda eksterminacji lub eksmisji :D
Tak było od zarania dziejów. I niestety będzie to trwać do upadku naszej cywilizacji. Widocznie głupota oraz człowiek tworzą zgrany duet :)
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Z obrzydzeniem ciężko walczyć, moja rada to odwrócić wzrok i wołać kogoś kto owego pająka podda eksterminacji lub eksmisji :D
Zazwyczaj biorę laczka, zabijam i uciekam hahaha :D albo wołam "Kochaaanie pająk!!!" i wszyscy włącznie z psem mają ze mnie ubaw :D Zdarza się również opcja "odkurzacz" ale tylko w skrajnych przypadkach :P