Czego tak naprawde sie boicie?
Boje sie.... strona 3 z 4
oglądałem na YT przed chwilką o OOBE
Ja tam się trochę boję , miałem pare razy sny świadome jak i paraliżujące , ten paraliżujący sen jest niezbyt miły.Może się odważę i sobie wypróbuję ;D
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Paraliż senny też jest mi znany i zgadzam się, że nie jest to miłe doznanie. Podczas wchodzenia w OOBE rónwież możesz się wystraszyć - zaczną Ci migać kolorki w głowie, poczujesz wibracje na ciele. Będzie to stresujące doświadczenie. A jeśli się przestraszysz to nic z tego nie będzie.
Jeśli będziesz praktykował oobe sporadycznie raczej nic Ci nie grozi. Jeśli jednak przedawkujesz (jak wszystko) konsekwencje się pojawią. Patrząc na przykład przywołanego wczesniej Darka, będą one opłakane. Nigdy nie wszedłem w pełni w ten stan. Wielokrotnie byłem już u jego bram i czułem symptomy mu towarzyszące, ale zawsze coś mnie rozpraszało. Wobec powyższego mogę odpowiedzieć, że długo, bowiem moja nauka trwa po dziś dzień :D
Ja bardzo łatwo wychodzę ze swojego ciała. Zwłaszcza jak mnie ktoś mocno wkurzy. Wtedy muszę wyjść z siebie i się przewietrzyć.
To brzmi jak podróż do nieba ;D Ja troche jestem rozkojarzony czasami skupić się nie mogę, więc nie wiem czy bym do tego stanu doszedł. Z tego stanu można wyjść i nie wrócić do ciała ,prawda? W mojej przeszłości różnego rodzaju zjawisk paranormalnych doświadczałem i boję się tego kolejny raz doświadczać. Ale z tym OOBE pomyślę ;) Na pewno poczytam sobie różne artykuły na ten temat , muszę się do tego przygotować ;D
Ale potem wracasz do siebie ? ;D Bo wiesz to jest niebezpieczne dla ciebie ;)
Pamiętaj przy tym, że złość piękności szkodzi, Wisienko :)
Podobno tak, lecz nie wiem czy można w to wierzyć. Sięgając do moich zasobów pamięci, kiedy kilka lat temu mocno się w to zagłębiałem nie natrafiłem na ani jedną relację, żeby ktoś zszedł. (No tak, bo kto miałby ją napisać? :D) Tak czy siak wydaje mi się, że jest to raczej stosunkowo bezpieczne. To rodzaj hipnozy, podobnie z resztą jak i sen. Mózg działa na innej częstotliwości.
Mam nadzieję że bezpieczne , bo jak bym wyszedł i nie wrócił do siebie to przyjde do ciebie i zrobie ci awanture ;D jakieś 3 lata temu bawiłem się w czakry , a w tym roku się oczyszczałem jajkiem bo miałem złą energie ;) Zawsze się muszę w coś wpakować ;)
Zmian i uszkodzeń genomu na wskutek szczepień często zanieczyszczonymi (pochodzenia zwierzęcego) szczepionkami. Stad zwiększona liczba zachorowań na nowotwory
Dr Ozimek: "Zaburzenia w obrębie genów mogą prowadzić do wielu chorób. Najgorsze jest to, że mogą to być zarówno dzikie wirusy z otoczenia, jak i te pochodzące ze szczepionek, w tym te, którymi zanieczyszczone jest wiele szczepionek…."Szczepionki powstają zwykle w wielu procesach w których używane są różne linie komórkowe (małpie, ludzkie, czasem inne), pożywki (surowica cielęca), enzymy (świńska trypsyna) i różne związki chemiczne (formaldehyd, polisorbat 80, tiomersal, wodorowęglan aluminium, fosforan aluminium i inne).Stąd zwiększona w ostatnim okresie liczba zachorowań na nowotwory