jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 88 z 89
Tak, tak Dareczku, to kobieta powinna zapracować na ciebie, zabrać cię na wycieczkę, kupić ci ferrari z pozłacanym silnikiem a ty powinieneś tylko siedzieć w łaźni, pojeździć na łyżwach, pograć w kręgle i pohuśtać się czasami na huśtawce a czasami na niej i jeszcze powinna być zadowolona z tego, że w ogóle jesteś i chcesz oddychać .... że też wcześniej te złe, wredne, pyskate baby na to nie wpadały :))
Ferdek Kiepski nam się trafił :D Z jego wykształceniem nie ma pracy w żadnym sektorze gospodarczym w PL. Lata tylko jak przysłowiowy "kot za pęcherzem" i szuka dziury w dziurze :D Najlepiej gdyby go wybrali na prezydenta i dali mu BOR do noszenia lektyki z jego szanownym d***kiem
Bzdury piszecie , usunąłem informacje dotyczące.mojego statusu ,firmy , samochodów by nie przyciągać hien ,ale jak widzę dla takich prostaczek jak nie mam na profilu swojej firmy , fajnego auta to już myślicie że człowiek jest nikim ,śmiech i nic więcej ,tym właśnie pokazujecie jakim jesteście prostackami i jak bardzo jesteście zepsute , a jak przychodzi co do czego to na randce zawsze facet musi was sponsorować bo nawet nie macie w sobie odrobiny godności własnej by za siebie zapłacić ( nie mówię tu o kawie czy drinku) ... Ostatnio jak byłem z taką laleczką w restauracji i zaczęła zamawiać sorbety ,z ptysiami ,śmietaną i inne przystawki ,gdzie Ja byłem przy soku ,bo to pierwsze spotkanie , więc kultura by wymagała się zachowywać jak człowiek a nie wieprz , to po prostu poszlem ,niby do toalety zapłaciłem za siebie , i podeszłam do niej po swoje rzeczy i podziękowałem za jej czas ,tym samym mówiąc że nic z tego nie będzie ,odeszlem do swojego autka ... Ona zastygła w szoku z łyżką sorbetu i śmietaną na wargach z rozdziabionym pyszczkiem , piękny nie zapomniany widok :) i takie jesteście pięknie rozmawiacie , jeszcze ładniejsze bajeczki cisniecie , a przyjdzie co do czego to wychodzi wasze zepsucie i ukryte intencje ...Więc skończ cisnąć kity jakie to jesteście super , bo najbardziej czuć zepsute owoce ...
Pozatym nie masz nawet zdjęcia ci znaczy że jesteś brzydka a każda brzydka na osłodę , przyjęła stanowisko takie że skoro nie została obdarzona urodą to spewnoscią jest mega inteligentna ... Ale niestety to nie ma żadnego związku ,bo piszesz po prostu pierdoły ,niczym nie poparte , ja omawiam przykłady z życia wzięte , a zresztą jak byś była fajna to by jakiś facet się tobą zainteresował ale widocznie nikt z tobą nie wytrzymuje , więc zamiast wylewać tu swoją flustracje popracuj nad sobą byś była lepszym człowiekiem ...
Wiem że narażamy się na krytykę ze strony dziewczyn lekkich obyczajów bez zasad i zepsutych , bo tylko takich dziewczyn się to tyczy i to właśnie wy najbardziej się burzycie , mam nadzieję że zastanowić się nad sobą i nabierzecie pozytywnych ogolnospolecznych zasad i wartości , bo jak na razie jesteście zepsutymi , egoistkami ... A później stawiacie głupkowate tezy że faceci nienawidzą kobiet , co jest bzdurą , po prostu jak zobaczymy że macie niecne zamiary to odwdzieczamy się wam tym samym wykorzystując was pierwsi ... A że nigdy kasy nie macie to robimy to w inny sposób , wet za wet ... A teraz zadanie sobie pytanie kto jest po prowoderem tych wszystkich nieprzyjemnych sytuacji między kobietami a mężczyznami ... Dziękuję ale tu już nie wracam ... Pa
No to żeś mi zrobił wieczór hahaha Facet zaprasza kobietę na randkę i każe jej za nią zapłacić. Może jeszcze za ciebie powinna zapłacić, bo ty jako ten nieziemsko bogaty biznesmen, zapomniałeś karty kredytowej a gotówki nigdy przy sobie nie nosisz hahahaha Faktycznie,biznesmen z ciebie pełną gębą :))) Faktycznie kobiety to prostaczki :)))) czego ja wymagam od prostaka? że zachowa się jak mężczyzna? O wielkie nieba co ja czytam. Człowieku nie przyznawaj się do tego, bo wstyd i hańba dla ciebie. A na marginesie, nigdy nie pozwalam za siebie płacić i zawsze, zawsze płacę osobiście swoje rachunki... wiesz dlaczego? by nie mieć czasami "długów wdzięczności" wobec takich jak np ty
tata nie dał na kebaba, to wypił tylko soczek i poszedł do domu hahahha ależ było romantycznie wow :))))normalnie ze śmiechu nie mogę się podnieść
CZYLI PRZYZNAJESZ MI RACJE ZE NA PIERWSZEJ RANDCE ,JAK NIE WIEM CZY BĘDĘ MIEĆ OCHOTĘ NA ZNAJOMOŚĆ Z DZIEWCZYNĄ A NABIJA DUŻY RACHUNEK TO POWINNA ZA SIEBIE PŁACIĆ. wiec nie wiem co co napisałaś tą całą resztę bzdur do tego , chyba tylko po to by pokazać jak bardzo ci zal dupę ściska ze nikt cie nigdzie nie zaprasza
Ty masz 41 lat , siedzisz z tego co widać całymi dniami na portalach społecznościowych ,jestes spasiona ,bez kondycji aparycji i figury , trolujesz wszystko i wszystkich ,wręcz widać jak krzyczysz i zrobisz wszytko by tylko zwrócić na siebie uwagę by z tobą ktoś porozmawiał , bo na co dzień nie masz do kogo gęby otworzyć bo wszyscy się od ciebie odwrócili ,przez chamski sposób twojego bycia ,zamknęłaś się w sobie ,popadłaś w depresje i utopiłaś się w słodyczach bo to najprostszy antydepresant ale co za tym idzie jeszcze bardziej przytyłaś i takie koło zamknięte , wychodzisz tylko do sklepu bo musisz a tam popadasz w jeszcze większą frustracje bo ludzie na twój widok z obrzydzeniem odwracają wzrok , więc pewnie jesteś na rencie z powodu problemow psychicznych a jedyną ulgę daje ci obrażanie innych bo wtedy zapominasz o swoim cierpieniu , a najlepiej się czujesz obrażając fajnych facetów bo to twoje niespełnione marzenie i próbujesz ich poniżać by później sobie wmawiać ... ,,jestem sama i jest świetnie bo faceci są tacy źli itd "... ale jak wyłączasz kompa i gasną światła to w łóżko tylko słychać twój płacz i szloch za losem jaki cię spotkał , za samotnością i ciepła bratniej duszy ...ale pamiętaj ze masz to i wyłącznie na swoje życzenie ,bo tak właśnie kończą zepsute kobiety bez zasad moralnych i szacunku dla drogiego .
ta, ta, ta o "hell's kitchen" żebyś jeszcze był tak przystojny jak szef "amaro" to może bym się na ciebie skusiła hahaha wiem wiem, teraz będziesz buszował po internecie i szukał co to i kto to taki hahaha jakbyś je tam zabrał, to musiałyby się dostosować do sytuacji i miejsca, a jak je zabierasz do byle jakiej tac- budy i oczekujesz "damy z piórkiem" to chyba ci się w głowie coś popsuło
A tego to nie wiem, bo ja bym ci nie pozwoliła zapłacić nawet za moją wodę sodową hahaha bo i tak nie byłoby cię na nią stać
jak to pisał mój "miszcz" im lepszy troling to więcej tego napier......dolą i co rusz okazuje się że miał racje hahahaha i jak mu nie wierzyć? a gdzie się podział ten "pan" od kredytów? bierze ślub? Dużo szczęścia mu życzę i mam nadzieję że dłuuuuugo tutaj nie wróci a ty musisz popracować nie tylko nad swoją pisownią, ale i wyglądem, bo z majtkami na łbie nie przejdziesz nawet przez eliminacje hihihih