jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 85 z 89
Forum i kazdy ma prawo sie wypowiedziec.Kazdy powinien zadac to pytanie sobie samemu zanim zacznie oceniac innych wypowiedzi.Generalnie tu powinno sie rozmawiac a nie skakac,kto wyzej
,,Błąd jest przywilejem filozofów,tylko głupcy nie mylą się nigdy" Dwubiegunowosc,a moze zaburzenia osobowosci
Z tematu zrobił się hejt na autora. Sam popieram słowa choć moim zdaniem są ogolnikowe. Dodałbym jak już wspomniane było nieraz że pociecha z imprezowe życia staje się taka iskra w życiu że na nowo kobieta patrzy na świat. Jednakże z innym punktem widzenia. Nie jest już to na etapie uczucia a szukania "dobrej partii". Dziecko nie jest problemem...dzieci są urocze. Dorobek życiowy kobiety mówi samo za siebie. Sam znam kilka takich kobiet które wyszły na prostą i takich które szukają coraz to lepszego że tak ujme portfela
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Miałem okazję poprzez ten temat porozmawiać z wieloma kobietami na poziomie , żadna z nich nie poczuła się urażona ,bo nie czują by je to dotyczyło , było wręcz przeciwnie były bardzo zadowolone że dostrzegłem problem i nie bałem się o tym głośno powiedzieć ...
Wiecie co czują inteligentne kobiety na poziomie ? Ból , rozgiryczenue i zniesmaczenie , dziewczynami się tu wypowiadającymi i podajacymi się za inteligentne kobiety z zasadami ... Dlatego że ciężko odruznic teraz ziarno od plew a tym samym takie plewy jak tu psują opinie porządnym dziewczyną i co najgorsze inni faceci to czytają i wyrabiają sobie zdanie ,
To nie tajemnica bo widać to jak na dłoni że najgłośniej zawsze krzyczą kobiety których najbardziej się tyczą Moje posty , więc dziewczyny wyciągnijcie wnioski i się ogarnijcie , facet to nie jest wasz wróg , chcecie zmiany by inaczej was postrzegano to zacznijcie od zmiany w was samych a nie krzyczcie tu i nie biadolcie jacy faceci są źli , my poznajemy dziewczynę i mamy tylko 2 opcje , i albo dziewczyna jest fajna ,to wtedy bierzemy ja na poważnie i tworzymy związek , albo dziewczyna jest zepsuta i nic nie warta wtedy ,wkładamy do 2giej kategorii i nie bierzemy na poważnie , tym bardziej gdy wyczujemy że leci na kasę itd. To przrkrecamy je wcześniej niż one nas ,proste