jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 86 z 89
Nie wymagajcie tylko od kobiet i zacznijcie wreszcie wymagać czegokolwiek od siebie, bo w tym temacie zeszliście do poziomu listwy przypodłogowej. I nie tylko w tym....
A czemu ty nie masz zdjęcia ? Wiesz jak Ja to odbieram ... Że ty sama nie czujesz się godna by się pokazać na światło dzienne ... Czyli masz kompleksy związane z nadwagą na co jest dość spora nagonka , w dobie promocji zdrowego stylu życia , a ty masz złe nawyki które doprowadziły cię do ukrywania się ,więc czemu sądzisz że kulturalny facet żyjący zdrowo i świadomie chciałby się z tobą spotkać , jak powiedziałem krytykują najbardzuej dziewczyny z marginesu których najbardziej się to tyczy .
Nawet nie zdajesz sobie sprawy ilu facetów nad sobą pracuje ... I właśnie z racji tego nie mamy ochoty na obcowanie z takimi egoistycznymi szczepami życiowymi co tylko potrafią powiedzieć faceci zmienuajcie ....
Bo przez takich "mężczyzn" jak pan mogę stracić dużo więcej jak wizerunek na fotce. Coś na czy zanleży mi znacznie bardziej jak na tego rodzaju mężczyznach. Powodzenie i więcej zrozumienia i rozumu, bo póki co to się pan nie wykazał żadną z tych "cnót"
żaden portal i żaden ""mężczyzna" zwłaszcza taki jak pan i kilku innych tutaj.... nie jest tego wart. Istnieją różne hierarchie wartości a pański penis i próba przypodobania się komuś takiemu jak pan, jest najniżej na mojej liście wartości
Podzieliłem sie tu swoimi ,spostrzeżeniami i poglądami by dać do zrozumienia płytkim panienką gdzie tkwi przyczyna waszych a przy okazji naszych problemow , bo wszystko bierze się z waszej próżności , bo myślicie ze jak się ,,wymalujecie" i to dosłownie bo to co większość z was robi to nie make-up tylko malarstwo i renowacja ,która tworzy zupełnie inną osobę jaką nie jesteście i myślicie ze super wyglądacie i nie musicie już nic robić tylko wyglądać a facet ma za was odwalać całą robotę a wy tylko się będziecie bawić ... a Jak facet was ubiegnie i zaczyna się bawić to płacz i lament jak to zostałyście wykorzystane , a jak wy wykorzystacie faceta to rozpiera was duma jaką to jesteście niezależną ,sprytną i silną kobietą .....Żaden facet nie idzie na spotkanie z myslą by wykorzystać czy zaliczyć dziewczynę ,ale jak dziewczyna ma nieczyste zamiary to cóż korzystamy z przewagi jaka dała nam natura w postaci bardziej rozwiniętego mózgu i wyprzedzamy wasz krok , wykorzystując was pierwsi ,oto cały schemat .... więc jasno i wyraźnie widać gdzie tkwi źródło problemu .
dla kogoś ,dla kogo w hierarchii na 1wszym miejscu są pączki wcale się nie dziwie :)
W temacie "pantery" napisałam jaki jest mój stosunek do tego typu "wyzwolonych" kobiet i nie zamierzam się powtarzać.Rzeczą naturalną dla mnie jest to, że kobieta się maluje, chce ładnie i elegancko wyglądać itd. W końcu dla nas i z myślą o nas najlepsze marki tworzą kolejne produkty.
Staram się z panem pisać normalnie i nie radzę schodzić poniżej wyznaczonego przeze mnie poziomu. Może pan przywykł do kobiet które nie mają własnego zdania i tylko panu grzecznie się kłaniają, ale ja do nich nie należę i należeć nie będę. P
a Mój penis ma się bardzo dobrze i nie muszę się z nim publicznie obnosić ani malować by podkreślić swoją męskość bo liczą się czyny a nie tak jak u was piękne puste słowa :) a co do penisa to doskonale widać ,że głodnemu chleb na myśli ;)
Cieszę się, ale proszę uprzejmości nie mylić z przyzwoleniem na chamstwo którym się pan co rusz tutaj wykazuje. Może jest gro "kobiet" którym to imponuje, ale znów ja do nich nie należę
ale to faceci je tworzą ... dla tych kobiet nie obdarzonych naturalnym pięknem by nas nie straszyły :)