podobno najważniejszy posiłek dnia.
a jak u was wygląda śniadanie?
celebrujecie te chwile czy raczej jecie byle co, byle jak, byle jak najszybciej?
miło widziane zdjęcia i pomysły na ciekawe śniadanie:)
lista tematów
a na śniadanie? strona 3 z 3
ja akurat bardzo to cenię;) z tym, że ciężko mi dostać coś na mój wzrost, więc spodnie odpadają, ale za to legginsy często są idealne.
a swoją drogą, nigdy nie miałam takiej sytuacji, że byłam zmuszona iść na dział dziecięcy bo xs było za duże, a w najgorszym okresie swego życia ważyłam 52kg.
bułki z pieczenią z łososia :mniam:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: a jak u was wygląda śniadanie?
celebrujecie te chwile czy raczej jecie byle co, byle jak, byle jak najszybciej?
W dzień powszedni nie mam czasu na śniadanie, musiałabym godzine wcześniej wstawać, bo musze łykać leki na czczo i później jeszcze czekać.
W weekend jadam zazwyczaj jakiegoś omleta, albo kanapkę. Nie powiem żebym to jakoś szczególnie celebrowała.
nie jedza sniadania bo chca schudnac bo za ciezko im zrobic te 40 przysiadow dziennie i zjesc normalny posilek nie czaje tych polek...
na sniadanie jajecznica,kanapki z szynka serem ogorkiem lub kombinowane,omlety,zapiekanki
wolne od pracy to jajecznica na wypasie poszła
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek