Konto usunięte: Lubicie?
Jakie? Jaki smak?
Może robicie 'domowe'?
Albo ciepłe?
uwielbiam. z tym ze jak ze wszystkim jedzeniem w moim przypadku, mam zasady. zero czekolady NA lodach w postaci jakichs gownianych posypek, dodatkow czy wafelkow w czekoladzie. w ogole zero posypek. z sosow to jedynie podchodzi mi advokat (sos = polewa), inne niebardzo. w ogole nienawidze lodow, polanym czyms za slodkim, typu polewa toffi. w ogole lody toffi sa przeslodzone i
nie wiem jak mozna je jesc. nie podchodzi mi tez wiekszosc lodow czekoladowych, bo nie przepadam za czekolada, wyjadkiem sa gwiazdki milky waya:
i oczywiscie magnum, ale tylko almond (chociaz jak mnie przycisnie ochota na magnum to ktorekolwiek zjem)
. nie lubie orzechow w lodach, na lodach czy lodow o smaku orzechowym. nie podchodza mi tez te, o smaku maliny czy pomaranczowe, jablkowe i gruszkowe, po prostu mi nie smakuja.
najbardziej uwielbiam te:
mam teraz w zamazarce 3 opakowania
oraz bananowe z tej seri:
(oczywko wyciagam z nich te orzechy i czekolade). w ogole cala seria lodow od bena i jerrego jest niezla. lubie tez sorbety :D ocho, i jeszcze te uwielbiam:
smakuja jak jedzenie chmurki. sa jeszcze takie wyczepiste walijskie co tez smakuja jak chmurka, ale niestety nie pamietam nazwy
ale boskie sa
nie robie na razie, ale na pewno jeszcze do konca roku kupie sobie maszyne do robienia lodow i zaczne, bede miala codziennie swieze bananowe lody bez dodatku zadnych badziewi
cieple za slodkie.