Cześć czołem itp.
Bardzo często spotykam się na mieście z hasłami że "tu jest prawdizwy turecki kebab"
Taaaa jasneeeee...
zwykła bułka a mieso z kurczaka zazwyczaj.
Pytanie do was czy wiecie z czego i jak wyglada prawdziwy kebab?
Czy w waszym mieście jest taki punkt sprzedaży?
U mnie jest jeden prawdziwy kebab , turek sprzedaje w nim , działalność rodzinna...
I musze sobie pochwalić ich bo już wiem jak smakuje orginał.
PS: ładne są kobiety w Turcji
lista tematów
Kebaby strona 5 z 6
Wiedziałam, że prędzej czy później będzie tu temat o kebabach założony przez faceta.
Basia, chyba jednak się nie myliłyśmy.
i cyckiem.
U mnie też jest. Wgl u mnie jest dużo knajp z zagranicznym jedzeniem.
Sprzedają turki, chińczyki, włosi, murzyni i wielu innych.
Rzadko jem na mieście, kebaba raczej nie, jak już to z facetem idę by sobie zjadł, bo lubi.
Oprowadzisz mnie po warszawskich kebabach ? :D
Konto usunięte: to ze sie nie boje nie znaczy, ze mam ochote to robic
zreszta ja nawet nie pamietam zabardzo jakie jest zycie na wsi, miasto mnie pochlonelo
nawet na wakacje?:C na wsi jest najlepiej.
Motylkowa: Wiedziałam, że prędzej czy później będzie tu temat o kebabach założony przez faceta.
Basia, chyba jednak się nie myliłyśmy.
Dlaczego takie były przypuszczenia?
Motylkowa: U mnie też jest. Wgl u mnie jest dużo knajp z zagranicznym jedzeniem.
Sprzedają turki, chińczyki, włosi, murzyni i wielu innych.
Rzadko jem na mieście, kebaba raczej nie, jak już to z facetem idę by sobie zjadł, bo lubi.
-,-
Oczywiście jest nadziewany na patyczki znajomi się śmieją , że my też mamy swój kebab (kebap) a mianowicie kotlety mielone. Robią chyba z mielonej baraniny czy jagnięciny, oblepiają patyk szaszłykowy
nie
Konto usunięte: ja jestem z twoich okolic bo z magdalenki;) ale mieszkam w warszawie. fieldorfa odchodzi od wału miedzeszyńskiego
Jak kiedyś ruszysz dupę w moje zacne strony - czemu nie? Nie mam nic przeciwko.
A mmaryjka mi pomoże.